_kalpatisi Allahneverdiysee kimyasal olduğunu değere göre anlayamazsın canım düzenli artarsa kimyasal değil. bende kızımı 32 değerle öğrenmiştim şimdi 4 yaşında 😊
_kalpatisi Allahneverdiysee testten teste farkediyo ama. bende ilk test yaptığımda kopkoyu çıkmıştı 2. test yaptığımda o teste göre silik çıkmıştı her test aynı çizgiyi vermiyo test yapmayın kan vermeye devam edin
ayseakkaya Allahneverdiysee devlete yada özele gidin 2 güne kesin bakılması lazım aile hekimi saçmalamış uğraşmamak için mi almadı artık
Allahneverdiysee ayseakkaya ben de anlamadım zaten kimyasalsa kanaman başlayacak 2 günde bir kan vermeye gerek yok dedi kanaman olursa acile git bakarlar dedi
Deleted33000 Allahneverdiysee stres yapma demeyecem insanın elinde olmuyor biliyorum bende öyleyim ama sakin olmaya çalış tekrar kan ver yada başka marka testle yeniden bak
Allahneverdiysee Deleted33000 2 tane daha var aynı marka bir de dün sabah kaset test yapmıştım o da silik çıktı
catlovermom Niye bu kadar endişe ediyorsunuz.biraz bekleyin kadın doğumdan randevu alın 5-6-7 . Haftada ultrasinla bakar
melikeaytekin anne9800 benım betam dun 12.83 bugun aancım oldu kan aldıle rahım kalınlıgıma 19 mö dedı guzel bıseymı kotumu anlamadım
hilalomer melikeaytekin gebelikte rahim kalınlaşır kalınlaşması iyi bir şey 48 saatte bir aynı yerde kan verip artışı takip edin