hilalomer Allahneverdiysee başka yerde vermeyin lütfen bambaşka sonuçlar çıkıyo gereksiz yere düşük çıkar endişe edersiniz ben yaşadım bunu çok korktum
Allahneverdiysee myangelson hastanede versem çok değişir mi sonucu hemen öğrenmek istiyorum aile hekiminde verirsem bir daha ertesi gün öğrenicem
myangelson Allahneverdiysee aynı yerde vermek önemli canım laboratuvar farkından farklı olabilir düşük çıkarsa kimyasal olarak düşünülebilir çünkü
mervegultkn bende 52 ile öğrendim 2 günde bir kan vermen gerekiyor eğer 2 katına çıkarsa hamilesindir ♥️
hilalomer Allahneverdiysee bir yakınım 35 ile öğrendi ilk değerin hiç önemi yok önemli olan 48 saatte düzenli artış
hilalomer hilalomer hastanelerde sağlık ocağından olduğundan düşük çıkıyor bu endişelendirmezse hastanede verin tabi ama ben çok korkmuştum düştü diye 🌸
Keziban Allahneverdiysee hadi gözünüz aydın kan verdiğiniz yerde sanırım birer veya ikişer gün arayla tekrar veriyorsunuz artışa bakılacak
gamze_yurekli Hanımlar selam bende yeni katıldım buraya dün kan verdim 65 çıktı yarın tekrar vereceğim galiba şuan çok yeni dimi 🙏🏻
myangelson gamze_yurekli evet çok yeni bir gebelik aynı yerde kan ver yarın tekrar en az %60 oranında artış olması gerekiyor 🥰
neslihanttk Allahneverdiysee vardemek kimyasalmı beta dan anlaşılmaz diye biliyorum biraz bekleyip doktora git bence alttan muayeneyle hiç değilse kese varmı yokmu söyler için rahatlar🫶🏻