arsesraa Bat 21 Nisan kızlar daha var ama dayanamadım negatif gibi çok hayali bi çizgi görüyorum ama bu görmek istediğim için :(
bebekananas arsesraa 1 senedir görmekten yıprandım o yüzden yapmıyorum valla varsa gecikirim geçen ay 10 gün geciktim çok ümitliydim ama olmadı
kumsalyildirim Benim bat 24 Nisan ama henüz test yapmak için çok erken sanki 🤣 ki her ay 6 gün kala test yapardım negatifse 3 gün kala regl günü derken hep negatif görmekten modum düşüyordu son 6 gün zehir oluyordu o yüzden bu ay yapmayacağım regliyi bekleyeceğim
elfida61  kızlar bat 24 nisan yani adete 10 gün var 7 nisanda yumurtlamıştım iki gündür ovulasyon testi yapayım dedim koyulaşıyor gitgide. Sizce tekrar mı yumurtlama olacak yoksa gebelik oluşuyor diye pik olmaya doğru mu gidiyor ? Gebelik durumunda adete yakın ovulasyon testi koyu oluyormuş
mystery94 arsesraa benimde o civarda olcak canım regli Testimi atsam bakar mısınız elfida61 senpoyraz esavas27
arsesraa esavas27 adetim 20-21 Nisan gibi canım ama bugün alt karnım çok ağrımaya başladı ara ara geliyor ağrı :(