mommymon arsesraa bat 21 yorumları okudukça hiç umudum kalmadı göğüs hassasiyeti kasık batması vs hiç yok bel ağrım var o da yatış pozisyonundandır zaten hep ağrıyordu 🥲 herkesin belirtisi var benim yok o yüzden umutsuzum test vs yapmadım hiç
esra0395 arsesraa bat 21 benim bugün eve gidip test yapmamak için zor tutuyorum kendimi umudum yok ama pek 🥲
arsesraa bebekananas benim de yok valla aylardır negatif görüyorum o yüzden test yapmaya başlamadım henüz
hilalomer mommymon her ayyy tüm belirtileri yaşadım her ay hamileyim sandım her ay negatif çıktı. Hiçbir belirti yaşamadığım ay pozitif çıktı belirtiler erken dönemde başlamayabiliyormuş zaten hamileliği öğrendikten çokkk sonra belirtiler başladı 😊
bebekananas arsesraa 1 senedir görmekten yıprandım o yüzden yapmıyorum valla varsa gecikirim geçen ay 10 gün geciktim çok ümitliydim ama olmadı
mommymon hilalomer ya hayırlısı inşallah ilk gebeliğm de benimde öyleydi ama bu kadar bilinçli değildim 😔
esavas27 Bende 28 Nisan adet günüm 8 Nisan çatlatma iğnesi oldum bu ay Klomen kullandım bugün doktora gittim iki yumurtam da çatlamış biri sağ biri sol 18.9 mm ve 17.2 mm iki tarafta çatlamıs dedi doktor bu ay ilişkileri tutturduysan olur dedi
arsesraa esra0395 biraz daha sabret canım negatif görüp üzülmektense belki de pozitiftir ama daha teste yansımamıştır
arsesraa esra0395 kelin ilacı olsa başına sürer ben yaptım dayanamadım ama negatif o yüzden ben ettim siz etmeyin 🥹🥹 sürekli flaşla bakmaktan psikolojim bozuldu