Gulceefe-00 arsesraa bat 22 nisan 7 Nisan’da aşılama yapıldı doktor 14 gün sonra kan ver dedi merakla bekliyorum inşallah hayırlısı ile olur
mystery94 arsesraa benimde o civarda olcak canım regli Testimi atsam bakar mısınız elfida61 senpoyraz esavas27
arsesraa mystery94 bence var canım yani testte görünmüş ama elinde başka bir test varsa bence tekrarla
kumsalyildirim elfida61 benim 7 gün vardı sabah dayanamadım yaptım negatif ☹️ çok mu erken daha bilemedim sözde yapmayacaktım 🤣
esra0395 elfida61 Bat 21, öğleden sonra yaptım negatif :( yarın sabah tekrarlayacağım erken mi hala bilmiyorum ama :(
elfida61 kumsalyildirim benim de 7 gün var sabah yaptım negatif 😢 yalnız değilmişim acele etmekte sjdjdj Umarım pozitife döner ikimizinki de 🙏
erbasozgee bat 20 testim bu şekilde 
erbasozgee elisamommy  canım böyle 2 test yaptım 2 sinde de çizgi çıktı. Ama az önce prodictor early yaptım çıkmadı. Sanırım diğer testler hatalı
elisamommy erbasozgee Benimde Şuan Aunı Böyle Ama 5 Test Potif Cıkarmıştı Kanda Cıkmamıştı Reglden 6 Gün Önce Şuan Böyle Çıkıyor Ama Yok Sanırım Yarın Regl
arsesraa esra0395 benim de bat 21 ve hala negatif :( ben de her gün yapıyorum yani bir umut flaşla çizgi aramak