tugbaugur Allahneverdiysee ben hiçbir belirti olmadan sadece regl gecikmesiyle öğrendim oğlumu bel kasık ağrıları 5-6. haftalarda başladı bulantı desen 15. haftada başladı normal yani belirti olmaması rahat geçirmek daha iyi bence hatta
Eso66 Allahneverdiysee İl gebeliğim belirti vardı şimdi ikinci gebeliğimde hic bir belirti yaşamadım o yüzden âdet olacağımı bekliyordum ama cok şükür gebelikti şuan 13 haftalık kafana takma insallah güzel geçer normal gebeliktir insallah
minosannecik_2minis Allahneverdiysee bende kızımda 0 belirtiyle öğrendim hatta hamilelikte de bulantı kusma aşerme olmadı hamile değil gibiydim karnım çıkana kadar şimdi beş yaşında çiçeğim
Allahneverdiysee minosannecik_2minis maşallah benim ilk gebeliğimde belirti yaşamıştım şimdi hissetmeyince kimyasaldan şüpheleniyorum
DidemY Allahneverdiysee hiç belirti yoktu regl bir gün geçti diye yaptım pozitifti şimdi 10+2 akıntım var o da 5 6. Haftalarda başladı öyle bariz
DidemY Allahneverdiysee göğüs hassasiyeti de yok bebeğim var emziriyorum yani bel ağrım da yok şükür herkeste olmuyor öyle
seyma2024 Allahneverdiysee benim hic bulantim kusmam olmadi 3 gun gecince yapmistim belki siz de oyle olursunuz
Allahneverdiysee seyma2024 bulantı kusma zaten 6 7 haftalıkken başlıyor şu an en azından göğüs hassasiyeti olması gerekirdi diye düşünüyorum dokununca sızlıyor sadece
Allahneverdiysee Esma006 belki de canım umarım öyledir bugün regl günümün son zamanı bugün oldum oldum olmadım bir şey vardır çünkü hiç gecikmem aksine. Erken gelir
Mzgnn0234 Allahneverdiysee 6 haftadan sonra başlıyor bende ikinci gebelikte belirti yaşamadım adetim birgun geçince başım donmeye başladı sonra koku hassasiyeti test yaptım silikti kan 56 çıkmıştı ama 6 haftadan sonra kusmaya başladım ilk çocukta da öyleydi
Allahneverdiysee Mzgnn0234 anladım canım benim ilk gebeliğimde 2 gün gecikmeyle öğrenmiştim 4 haftalıktı beta 3 bin küsürdü şimdi geç yumutladım sanırım bugün regl günüm iki gün önce yaptığım test silikti