busecalimli her gebelik birbirinden farklı ilerliyor ve belirtiniz olmaması da çok normal benim hiç belirtim olmadı o haftalarda hatta 20. haftadayım göğüslerimin büyümesi hariç hiç bir fark yok hayatımda 🥹 ben de başta neden belirtim yok diyordum ama çok normalmiş regl gününüz geçince kan verin bence hayırlısı olsun inşallah 🫶🏻
Allahneverdiysee busecalimli çok teşekkürler umarım öyledir bugün regl günüm eğer olmazsam yarın tekrar test yapacağım
ozlemozdemir09 Allahneverdiysee bende de belirti var, hafif baş dönmesi, mide bulantısı, uyku hali sol kasigimda ve vajinamda gerilme adetime üç gün kala test yaptigimda hafif ikinci çizgi çıkmıştı, bu yasadigim belirtiler normal mi
Allahneverdiysee ozlemozdemir09 silik çıktıysa normal canım benim de reglime 3 gün kala silik çıktı ama belirti yok bugün regl günümde henüz olmadım
rihemeftun Meral_63 normal bendede oldu ara ara olması normal ama artış yada adet kanına benzer gelirse muhakkak doktora gidin
Meral_63 rihemeftun âdet oldum kimyasal gebelikmis 🥺bi düşük bi kimyasal geçirdim şimdiye kadar Rabbim hamdolsun bi tatlı kızım var Rabbime hamdolsun