parildayanyildiz2 beautiful_ inşallah güzel geçer doktorundan isteyebilirsin kramplara ağrılara iyi geliyor
beautiful_ parildayanyildiz2 bu doktorla yeni tanışacam inşaAllah ısınırım… Söylicem ağrılarımı öldürüyor beni 🤦🏻♀️
_yse_ beautiful_ hamileyiz ya keyiften mi göbüş yapıyoz bırak olsun canları sağ olsun benimde var göbebek 😃
mdc0860 beautiful_ bacım benim de 14hafta ama göbekliyim ya gögüs kafesime çekiyorum lastikli pantolon napcaz boyle 😅
aysekaran beautiful_ kız valla 4 ay nasıl bitti anlamadım ama bundan sonra geçmeyecek gibi hergun dert yanıcam burda hazır olun dldldldö
bsrelif Makat gelişte bizimki yoga pozisyonunda bağdaş kurmuş uslu uslu duruyor 😅 25 haftalık yukarda göbeğim benimki geç çıktı anca şimdi belli oluyor kalın giyinince kimse anlamıyor hala
beautiful_ bsrelif bizimki de makat gelişi şuan benim erken çıktı kuzum baya da zorluyor yukarı çıksa keşke yoksa birazdan doğum yapıcam gibi 😂
saziment nilaydax 6 cm olmuştu 14.haftada şimdi daha da büyüdü sanırım 16.haftadayım karın kasık ağrım hiç geçmiyor baskı hissi var gece de kalçalarıma kadar vuruyor ağrı çok zor 🥺