demirrleydi_ beautiful_ bazen öyle olabiliyor canım rahim durumuna bağlı bazıları hep aşağıda oluyor bazıları hep yukarda bazısı da sürekli yer değiştiriyor
beautiful_ yineeyeniden banada 18+4 de %90 kız dendi nedense ben kesin değilmiş gibi diyorum ama kız olduğunu da hissediyorum 😅
yineeyeniden beautiful_ yani devlet göremedi özele gittim 2 defa kız dedi bacak arası boş diye😄 bende oğlumda öyle oldum bacak arası çok belli erkek diyor doktor ben hala yok kızdır diye diretiyordum
parla94 ben 10. haftadayım kilo da almadım henüz ama karnımın şekli kesinlikle değişti daha belirgin 😂
beyzaygun 18+4 şuan hareketlerini göbek deliğimin etrafında hissediyorum artık ben karnıma dokunduğumda tepki alabiliyorum ve şuana kadar düzenli hep
nurellaaa__ beautiful_ sen eşya almak için çok heyecanlı ve aceleci olduğun için aklının bı yerlerinde kalmıştır ondan görmüşte olabilirsin 😂
nurellaaa__ beautiful_ öyle olmuştur ama haftan büyük başla birşeyler almaya erken doğum korkusuyla değil de ileriki haftalarda ağırlaşınca zor oluyor uğraşmak o yüzden çantanı hazırlamaya başlayabilirsin artık