demirrleydi_ beautiful_ bazen öyle olabiliyor canım rahim durumuna bağlı bazıları hep aşağıda oluyor bazıları hep yukarda bazısı da sürekli yer değiştiriyor
bsrbrkysr184_ beautiful_ ay hatırlarmısınız bilmm ama benim 20li haftalarda başlayan vajinel ağrılar ve bakmalar başlamıştı sağ tarafta basamıyordum bile eşim penguen diye dalga geçiyordu 🥲
beautiful_ bsrbrkysr184_ ayy ben galiba o zaman buralarda değildim ama seninkinin sana penguen dediğini hatırlıyorum… Kuzum benim ki resmen doğuma gidecekmiş gibi bir tam göbek deliğimin orda toplanıyor bir sağda mafediyor 😢
parildayanyildiz2 beautiful_ 21 haftalığız dün sordum doktoruma zamanla büyüdükçe yukarı çıkar dedi o ağrılar içinde magnezyum kullanıyorum günde 2ye de çıkarabilirsin çok ağrın olursa dedi
beautiful_ parildayanyildiz2 bana vermedi doktorum ya rutin kontroller de yapılmadı 21nde randevum var inşaAllah güzel geçer ❤️
parildayanyildiz2 beautiful_ inşallah güzel geçer doktorundan isteyebilirsin kramplara ağrılara iyi geliyor
_yse_ Ay bir de yukarı çıkıcak demi, o zaman da nasıl taşırsam hanımefendiyi şimdiden taşıyamıyorum nefes nefese kaliyoz. 23 haftalığız bana göre göbeğim 7 8 aylık ama çevrem çok çıkmadığını söylüyor bakalım doğuma kadar nasıl olucaz :)
_yse_ beautiful_ hamileyiz ya keyiften mi göbüş yapıyoz bırak olsun canları sağ olsun benimde var göbebek 😃