aysekaran beautiful_ 16+6 bende baya var ve aşağıda kıyafetlerim rahatsız ediyor hepsi oluyor aslında ama tam bebeğe denk geliyor sanırım bu hafta hamile pijaması alacağım😂💕 benim göbeğim çok büyüdü ama ya 6 Aylık gibi dlldldödö
beautiful_ aysekaran pijama falan değilde elbiseler çok rahat ediyorum ben herşey sıkıyor Taytlarım bile artık karnımın bayaa aşağısında kalıyor
selma128 beautiful_ 26+2 bugün ortalarda 28 de tam cıkacak ben öyle dusunuyorum 23 te benimki asagdaydi o kadar cok baski yapiyordu ki sancim basladi sonra ciger gelistiriciyle durdurdular 24 25 e dogru ortalara geldi 28 de tam cikacak oyle hissediyorum
beautiful_ selma128 ne oldu hastaneye gittiniz ciğer geliştirici yaptılar benim de çok ağrılarım oluyor
aysekaran beautiful_ elbise giysem altına yine bişi giymem lazım kız ben çok üşüyorum 😂 herşey beni boğuyor
erismis saziment ayyy bende sürekli göbeğim çıksm diye bekliyordumm inanki o haftalar daha güzelmiş ahhshshshs ben 21.haftaya kadar yüzüstü yatabiliyordum öyle düşün🤣 karnın çıkınca zorlanıyorsun bacım acele etme bence çok güzel zamanlar
nilaydax saziment benim de Miyomlarım var çok ağrı yapıyor biri 7 cm diğeri 4 cm.Sizin ne kadar büyüklüklerin kaçıncı haftasınız?Hep ağrıyla geçiyor yaaa
saziment nilaydax 6 cm olmuştu 14.haftada şimdi daha da büyüdü sanırım 16.haftadayım karın kasık ağrım hiç geçmiyor baskı hissi var gece de kalçalarıma kadar vuruyor ağrı çok zor 🥺