sadece1selda @fatmaa51 doktorum dedi canım bu kafaya göre hareket edilecek bir ilaç değil çünkü doktor kontrolünde bıraktım
fatmaa51 bimucize evet sorayım bide o haftalarda 8 9 saatlik yolculuk yapcam oda sıkıntı oluyor bana kafamı karistiriyor
rumeysa_ttkrky16 sarilale123 evet doktora sormadan bırakma alfamette içiyorum ben ay i zamanda tansiyon ilacı oda
sarilale123 rumeysa_ttkrky16 biliyorum ilk gebelikte günde 5 tane içtim ben alfamet. Şuan bunda olmasın diye kontrol amaçlı içiyorum aslında ecoprin ama çok düşüyor şimdide
tahamommy fatmaa51 normal şartlarda en fazla 32. Haftaya kadar kullanılıyor, benim plasentam aşağıdaydı kanama durumu olursa diye 25. Haftada bıraktırdı doktorum, zaten etkisi uzun süre devam ediyormuş endişelenmeyin
Raflesya fatmaa51 36 da bıraktıracağını söyledi doktorum.Enoxda kullanıyorum onu doğumdan bir gün önce dedi.
dlkkrms Raflesya 24 saat önce dimi en son iğne zaten anladığım kadarıyla bu iğneler kan sulandırıcı değilde pıhtı oluşumunu önleyiciymiş
fatmaa51 dlkkrms kimisinin tansiyon problemi olduğu icin kimisinin sadece pıhtılaşma problemi olduğu icin farklı saglik sorunlarında farkli zamanlarda bırakılması gerekiyir
meyrahafsamine sadece1selda tansiyon için bana da aspirin be iğne başlıcam 12 haftada dedi doktor şuan 6+4 deyiz nasıl ilerledi sizde süreç
sadece1selda @meyrahafsamine ben hamilelikte de doğumdan sonra da sıkıntı yaşamadım çok şükür önemli olan aksatmadan düzenli kullanmak
meyrahafsamine sadece1selda doğurdunuz mu bana doktor suanlık normalde de zaten hipertansiyon hastası olduğum için ADALAT verdi onu kullanıyorum 12 haftada da iğneyle aspirin başlıycam dedi
fatmaa51 dlkkrms bende 31 de bıraktım sizin tansiyon probleminiz mi vardı çünkü fazla kullanınca bebegin kalp sıkıntısı oluyormus