fatmaa51 Sorum yukarıda arkadaşlar Doktor 30.haftada bıraktıracağını söyledi çok korkuyorum bilgisi olanlar lütfen yazabilir mi 😥
Rosegold fatmaa51 devletteki doktor 36 haftaya kadar kullanırız dedi iğneyi de 36 ya kadar kullandırıyorlar genelde , başka doktora da danışabilirsiniz 30 erken gibi geldi bana
htan fatmaa51 bende de pihtilasma cikti genetik testte doktorum 16. Haftaya kadar hem hap hep igne kullandirtti. Ve 16. Haftada birqktirdi. Simdi 24. Haftadayim.
bimucize fatmaa51 benim karaciğer enzimlerinden dolayı 38 de doğum 36.haftada ecopirini bırakmayı yazmış perinatloji doktoru 30 erken gibi geldi
fatmaa51 Rosegold evet bana da erken gibi geldi 32 . Haftadan aşağı birakan olmamış kafam karıştı iyice
H_M_ Rosegold ben hapı 34+6 en son içtim iğne doğuma kadar devam dedi birtane doktor 36 kes dedi başkasına sordum
fatmaa51 lared yani 37.haftaya kadar filan kullanmıssiniz bana niye 30 dedi çok erken gibi geldi yaa kafam iyice karisti
sadece1selda @fatmaa51 ben ecopirin kullanıyordum 35 olunca bıraktım dört gündür kullanmıyorum iğneye devam sadece
rumeysa_ttkrky16 sadece1selda bana iğne vermediler pıhtı çıkmadı ama tansiyon sorunu oluyo bende 35 haftadayim ecopirin kullanıyorum 36. Haftaya kadsr devam dedi dr
meyrahafsamine sadece1selda tansiyon için bana da aspirin be iğne başlıcam 12 haftada dedi doktor şuan 6+4 deyiz nasıl ilerledi sizde süreç
Momlife_ sadece1selda ben de onu kullandım aynı zamanda bırakmışız benim pıhtı azalmam çıktı sizin öyle bir şeyiniz var mı
sarilale123 rumeysa_ttkrky16 bende tansiyon yüzünden ecoprin kullanıyorum hiç sormadım 25 teyim. Bırakınca tansiyonum çıkar diye korkuyorum
fatmaa51 annekiz6141 bana da 30 dedi ama 32 de bıraksam sıkıntı olurmu ki acaba pıhtılaşmam da var yani anlayamadım
fatmaa51 bimucize gittiğimde bir sorayım valla aklım tam karıştı illede bırak derse de başka doktora sorayım bide
rumeysa_ttkrky16 sarilale123 evet doktora sormadan bırakma alfamette içiyorum ben ay i zamanda tansiyon ilacı oda
merve_tp fatmaa51 ben ecoprin kullanıyorum her gün. plasentamda tıkanıklık olduğu için. doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi ama yeniden sorucam