fatmaa51 dlkkrms bende 31 de bıraktım sizin tansiyon probleminiz mi vardı çünkü fazla kullanınca bebegin kalp sıkıntısı oluyormus
dlkkrms fatmaa51 çok geçmiş olsun bende pıhtı biraz yüksek bi bebek kaybım var sanırım doktor 35 te onun için bıraktırdı zaten en başından beride iğne kullanıyorum doğuma kadar iğneye devam
qwertyxx fatmaa51 ben Coraspin kullanıyordum kanama alanı olduğu için bıraktırdılar Progestan kullanıyorum sadece pıhtılaşma da çıkmıştı bende ama kesilmesi bi sorun mu coraspinin
fatmaa51 qwertyxx kanama olunca coraspin hemen kesilir çocuğa da birsey olmazz kanama bitince devam edilir hapa kanama varken icerseniz daha cok kanama yapar sonucta coraspin kan cıvıltıyor
fatmaa51 ikizlerkadini sadece kan pıhtılaşmanız varsa 32.haftanızda hapı bıraktırır doktorunuz doğuma kadar da iğne kullanmak zorundasınız iğne bırakılmıyor
miraymehmet Bende enox ve coraspin 150 mg kullanıyorum doktorum 37-38 e kadar devam dedi kullanmaya .
endlesslove1 fatmaa51 bende 31 haftalığım ama doktor kan sulandırıcılara doğum kadar devam dedi pıhtılaşma problemim var geçmişte 2 gebelik kaybım var hapı bırakmaya da korkuyorum açıkçası 32 hafta bana erken gibi geldi
Sedaaaaaaccccaannsssns fatmaa51 benimde 33 haftada coraspirin bıraktırıldı kalp damar cerrahisi tarafından enox 4000lik iğne doğumdan sonraki on güne kadar devam bırakmayacağız dedi kadın dogum doktoru da onayladı
fatmaa51 dlkkrms benimde 3 tane bebek kaybım var 30 da bırak dedi aslında ama ben 12 saatlik bir yolculuk yapacagim icin 31 de bıraktım şuanda 33+3üm
dlkkrms Raflesya 24 saat önce dimi en son iğne zaten anladığım kadarıyla bu iğneler kan sulandırıcı değilde pıhtı oluşumunu önleyiciymiş
Raflesya dlkkrms Evet 24 saat öncesi ama benim öyle olmadı akşam 6 da iğneyi yapmıştım gecesi suyum geldi sabah 5.30 da doğum yapmıştım yine de bir sorun olmadı çok şükür
fatmaa51 ikizlerkadini evet şuan 33+3üm göbekten yapıyorum ve artık tutup sıkıştırabileceğim bir et yok elime gelmiyor et deri gerildiği icin acayip zormua
fatmaa51 endlesslove1 sadece 1 doktor görüşü ile mi doguma kadar devam ediceksiniz Benim de 3 tane kaybım var ama 3 tane doktor ayrı ayrı da 31 32 de bırak kalp problemleri ortaya cikar bu seferde dogunca 7-8kere ameliyat gecirmek zorunda kalır dedi
dlkkrms fatmaa51 En güzelini yapmışsın sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah şuan kaçıncı haftadasın
ikizlerkadini fatmaa51 ya ben de göbeğime yapıyordum son birkaç gün kanamaya başladı igneyi vurduktan doktor da morlukları görünce bacağına koluna yap dedi 2 gündür bacağıma yapıyorum sizde bacaga falan deneyin yada kolunuza ben neden kanadı onu h7c anlamadım
endlesslove1 fatmaa51 hematoloji ve kadın doğum beraber ilerliyorum hematoloji kadın doğuma bırakıyor kararı
fatmaa51 endlesslove1 birsey olmaz dediyse bize laf söylemek düşmez tabi hepimiz sağlicakla alalım kucagimiza insallah💞🫂
fatmaa51 qwertyxx yanlış yönlendirmeyim ama doktorların hemen başta kanamayı durdurması lazım ki hapa geri hemen başlayabilesin o kanama esnasında pıhtılaşma olmaz diye biliyorum