ebrudefnee Elisa0110 inşallah babası o saatte gidiyor bu aralar fazla düşkün o gitmeden kalkıyor babasıyla şey yapıyor biraz ondan da olabilir bilemiyorum
ebrudefnee Elisa0110 evet kız bu zamana kadar öyle babasının arkasından ağlama şeyi yoktu hep öpüp bay bay yapıp beraber kapatırdık kapıyı baban işe gidip gelicek diye yada bi yere gittiğinde vs sorun çıkarmıyordu ama bu aralar arkasından ağlar oldu artık 2 yaş sendromuyla beraber şeyleride değişti
Elisa0110 ebrudefnee doğrudur artık aklı yetiyor bazı şeylere annesi ondandır 🥰kız bebiş de ayrı bir tatlı oluyor ya sağlıkla büyüsün inşallah 🥰🌺
melegim91 Elisa0110 8 de başlıyorum canım normalde öğlene kadar uyurdum diyeyt ve yürüyüş spor yapıyorum sanırım beslenmemi düzeltince kan değerlerimde düzene girmeye başladı daha enerjik oluyorum hemen farketmeye başladı
Elisa0110 melegim91 maşallah en güzeli ya spor, diyet, yürüyüş kendine bakmak lazım Bi doğurayım bende başlarım artık 😊yatmaktan hantal oldum iyice bebem de tembel olacak bu gidişle 😂🤭
Alya05 Elisa0110 İnan şuan bile uykum geliyor hava bulutlu ve soğuk hiç ilk bahar havası yok bunalıyorum ve uykum geliyor bu havada 😆😂😂
Elisa0110 Alya05 dimi hava kapalı olunca insan da kendini kapatıyor yaz gelse de her yer cıvıl cıvıl olsa insanının enerjisi bile değişiyor 😊
Alya05 Elisa0110 öyle vala aslında çiçekler açmış tam ilk bahar olmuşta maşallah yağmur durmak bilmiyor
Elisa0110 Alya05 evet ya tam yaz geldi diyosun Bi bakıyorsun yağmur. O da bereket tabi yağsın napalım bekleriz 😊
Alya05 Elisa0110 vallahi yağmurlar dursa hafta sonlarını değerlendiriyoruz da bakalım artık havanın gidişatına bağlı
Elisa0110 eslem2121 maşallah maşallah teyzesi yesin onları 🥰😘sen kaç yaşında evlendi senin yaşını küçük biliyorum
Elisa0110 eslem2121 kız ben seni daha küçük sanıyordum niye öyle kalmış ki aklım da 22 sanıyordum seni kusura bakma 🤭🤭