Havin49_ Elisa0110 sağol cnm valal biri geçen hafta zatüre oldu çıktı şimdi de diğeri bronşit oldu hastanedeyiz bünyeleri çok zayıf
ebrudefnee Elisa0110 bilmiyorum ki son 1 haftadır o şekilde kalkıyor 2 yaş tam erken kalkmaya başladı inşallah eski haline döner o saatte kalkmak bana zor geliyor
Elisa0110 ebrudefnee alışmış olabilir erken kalkmaya inşallah eski düzenine geri döner yandın yoksa 😅🤭
ebrudefnee Elisa0110 inşallah babası o saatte gidiyor bu aralar fazla düşkün o gitmeden kalkıyor babasıyla şey yapıyor biraz ondan da olabilir bilemiyorum
Alya05 Elisa0110 8 de uyandım bebeğe mama verdim uyudu Mutfağa geçtim kahvaltı hazırlamak için orda koltuğa gömüldüm uyudum 🤣😂 gözümü açtım saat 10:30 🤣🤣
Elisa0110 Alya05 kahvaltı bahane uyku şahane 😂😂🤭acaba o koltuğu oraya uyumak için özellikle mi koydun he 🤭🤭
Alya05 Elisa0110 İnan şuan bile uykum geliyor hava bulutlu ve soğuk hiç ilk bahar havası yok bunalıyorum ve uykum geliyor bu havada 😆😂😂
mervefstk Kızlar bisey sorucam en son adet tarihim 31 ocak şuan 10 haftalık hamileyim uygulama da böyle gösteriyordu uygulamayı sildim geri yükledim bilgileri aynı şekilde geri girdim şuan 9 haftalık gösteriyor nasıl düzeltebilirim
Elisa0110 bsrbrkysr184_ yaa kıyamam senin bebiş daha küçük ondandır. Zamanla Bi uyku düzeni olur sende rahat edersin canım 💕
Elisa0110 flz3576 gebelik varsa ondandır kendini zorlayıp sabah erken uyan ve gün içinde hiç uyuma o zaman uykun gelir belki gece
flz3576 Elisa0110 yaptım onu da yaptım kendimi yordum gece yorgun düşüp uyumak için yok dalamıyorum çok kötüyüm 😫