tugbaakdeniz Elisa0110 sabahın en geç 6 sında kalkan bebelerin olunca mecbur erken kalkıyoruz 9 yıldır uyku yok. 💤
zeyzeynur Elisa0110 ben valla gündüz uyuduğumdan gece 3e kadar uyuyamıyorum ama güne 12ye doğru başlıyorum anca uyanıp kendime geliyorum günüm neredeyse uyumakla geçiyo🥲ama uyusam daha iyi sankş uyanık olduğumda da mide bulantısıyla geçiyo saatler🤦🏻♀️
tugbaakdeniz Elisa0110 tam biri artık uyanınca uyandırmamaya başladı diğeri doğdu :) şimdi diğeri doğacak daha kaç yıl sürer bilmem 😅
dilekmom6 Elisa0110 ben uykusuzlardanm daha 14 haftadaym ama uyuyamıyorum 2 aydır. Geç uyuyorum ve 2 saatte bir uyanıyorum. Her uyandığımda da dalmam uzun sürüyor maalesef her güne öğleden sonra başlıyorum baş ağrıları ile 😭
dilekmom6 Elisa0110 benim uyku sorunlarm var 3 senedir. İlaçla uyuyordum hamilelik dolayısıyla bıraktım o gün bugündür böyleyim vücudum adapte olamıyor
niinil1 Elisa0110 valla bizde öyle komşular varki her sabah çocukları okula hazırlarken bizde onlarla uyaniyoruz. Benim okula giden çocuğum yok erken ise giden kocam yok. Uyarmaya rağmen hiç bir şey değişmiyor. Erkenci kuşuz ama mecburiyetten
Elisa0110 niinil1 Allah komşunun da iyisini versin valla arada bizde de oluyo ama seslenmiyoruz. Kınamayım bir tane ama on taneye bedel 😊
Alya05 Elisa0110 vallahi yağmurlar dursa hafta sonlarını değerlendiriyoruz da bakalım artık havanın gidişatına bağlı
melegim91 Elisa0110 Ay hadi inşallah canım sevsinde sende uykusuz kalma hiç😚 Benim oğlan gibi olsun bi yatır 3 4 saat uyusun sende rahatla işini hallet dinlenmeye de zamanın kalsın.Âmin 😃