kimchikimdi Elisa0110 Cocuk kalkıyor aşkım o saatte 6,5 aylık oğlumuş var sagolsun bağırtisiyla uyandırıyor 😂
ebrudefnee Elisa0110 bilmiyorum ki son 1 haftadır o şekilde kalkıyor 2 yaş tam erken kalkmaya başladı inşallah eski haline döner o saatte kalkmak bana zor geliyor
Elisa0110 mervekalkann aynı durumdayız bende sağa sola dönemiyorum gece sık uyanıyorum gerçi geç yatıyorum o da ayrı Bi mesele ama bebiş doğunca mecbur uykusuzluğa alışıcaz 😊
mervekalkann Elisa0110 uykusuzluk ile ilgili sorunum yok çünkü hamile kaldığımdan beri uyuyamıyorum önceden de uykuyu seven biri değildim imanlıyım o konuda ama sağa sola dönme olayı gerçekten sıkıntı bir de bacak sızlamaları başladı 27. Haftadayız 😐
Elisa0110 mervekalkann ben uykuyu sever miyim?severim uyuyabiliyor muyum gece hayır gündüz evet. Postu açıp çok sürmeden uyuyakalmışım zaten bizde 35.haftadayız😊🤭
aysgl330633 egeemomms çok geçmiş olsun canım hiç üzme kendini sağlıklı bir gebelik değilmiş ki böyle oldu öyle düşün çok geçmiş olsun💕
mervekalkann Elisa0110 hahaha maşallah 😂 Ben de istiyorum o haftalara gelmeyi 27 ne ya asla geçmiyor ağlamak istiyorum 🥲
kimchikimdi Elisa0110 Alarmlarim kapalı artık sen düşün utanamam diye ardi ardına alarm açıyordum esimi kaldırmak icin ama artık o görevi gören canlısı var dediğin gibi😂
Elisa0110 mervekalkann öyle oluyo o haftalarda 30 dan sonra çabuk geçiyo diyorlar da biz de o zaman da geçmek bilmedi ya da ben çok sabırsızım 🤭
Elisa0110 kimchikimdi bende birden fazla alarm kurarım senin hesap uyanamam diye. Bakalım bizim ki uyandıracak mı yoksa biz mi onu uyandırıcaz 😂🤭