3oglanannnesi Gamze1109 kullanman lazım artık ben magnezyum demir genel bi vitamin d vitamini alıyorum
Gamze1109 3oglanannnesi magnezyum ve decavit kullanicam artık kan ve idrar tahlili de istedi dokotr bakalım artık
eminesimsek Kızlar bende demir ilacı kullanıyorum doktorum yemekten sonra da kullanabilirsin dedi gündüzler kullandığımda halsizlik yorgunluk hissi yapıyordu doktoruma sorduğumda gece de kullanabilirsin dedi bu durumu yaşayan var mı
ebrukocak Gamze1109 gynoferon demir ilacı, decavit ve dvit kullanıyorum aslında vermeleri gerekiyor sebebini sormalısınız bence
Ozgepi Gamze1109 Gamze1109 100 mg demir ve c vitamini, 8000ıo d vitamini ve K2 , selenyum, çinko, omega,b12,magnezyum bisglisinat ve B6 formu bunları kullanıyorum. 6 aylık hamileyim 6 aydır kullanıyorum.
bilgeaytkn Melike3506 aynı sıkıntı bende de vardı demir ilacınızı c vitaminiyle birlikte alın emiliminin artması için portakal suyu içebilirsiniz alırken
gizemdmrdvn foolish ya bende 16. Haftamdayım aynısını bana da verdi ama aşırı derece midemi bulandırdı ve istifra etmeme sebeb oldu. Afedersiniz sürekli burnuma kokusu geliyordu. O yüzden değiştirttim. Suan ki kullandığımı da henüz iki defa kullandım. Sizde öyle bir etki yaptı mı? ( ikinci hamileliğim ilkinde pregnom max kullandım)
Momlife_ İlk başlarda Folik asit ve progest kullandım o da önlem amaçlıydı riskim çok yoktu onları bıraktım şimdi decavit kan sulandırıcı demir kan hapı ve vitamin damla kullanıyorum
Gamze1109 Elisa0110 bugün sağlık ocağına gittim ve magnezyum yazdı bacağımı garket ettiremiyirum bazen ağrı tutunca ve decavit kullan dedi
serpilli Magnezyum günde kaç kez kullanıyorsunuz kızlar. 25 haftalığım doktor yeni verdi adet söylemedi.