balminnak maideer multıvıtamınlerın sanırım cogund ayada hepsınde folık asıtti ve dıger vitaminler var olmayan varmı hiç duymadım
NilVibe maideer Artık bazı doktorlar doğuma kadar öneriyor, benim doktorumda önermişti ilk 3 aykinin yarısı kadar olan mg sahip bir folik asit le devam ediyorum, bir de ben geç farkettim hamilelik öncesinde de kullanmadım hamileliğin 7. Haftasına kadarda kullanmadım o yüzden kullanmakta istiyordum açıkçası.
mervekalkann maideer multivitamin folik asit değil. Regenesis max plus 14. Haftada başladım 26+4 üz hala devam. 13. Haftaya kadar folik asit olarak prefolic + kullanmıştım.
balminnak mervekalkann ne kadar dogru bılmıyorum regenesıs bebege çok güzel kılo aldırdı mı ne dıye biri yazmıs bende devam eıdyorum 🌸
balminnak Gamze1109 regenesis max multıvıtamın birde ekstra magneral adında magnezyum haftada birde d colefor dvıtamını 20.000 lik kullanıyorum
zeynepiee Gamze1109 bana 12. Haftaya girdiğimde demir multivitamin ve d vitamini yazdı gebeliğin sonuna kadar kullan dedi ve tahlil vs yapmadan yazdı bebek ilk 3 ay kandan beslenir sonrasında bizden tüm vitaminleri alır neredeyse bence doktoruna sormalısın
mervekalkann balminnak Bunu hiçbir zaman ilaca bağlayamayacağım uzun zamandır kullanmama rağmen ama ben 2 ana + 1 ara öğün yapıyorum. Az gibi görünüyor ama sağlam yaptığım için benden ziyade bebek kilo alıyor 27. Haftama girmeme rağmen 3 kilo aldım toplamda :)
balminnak Gynoferon depo demir hapı sanırım kullanan varmı 16. Haftada doktor verdı ama zaten kabızlık sorunu var dıye kullanmayı ertelıyorum suan
merviss_ Pregnom max , ocean d3k2 3 damla , magnezyum, sidefer demir ilaci kullanıyorum 18 haftalık hamileyim bunları özeldeki doktor vermişti , (devletteki demir ilacı kabızlık yaptı bende )
yasem1 Benim 12 haftaya kadar falan folik asit kullan demişti 12 ye gelmeden ikili test için gittiğimde de regenesis vermişti multivitamin elinde varsa folik kullan bitir yeni alma bunun içinde var zaten demişti bende içinde var diye folik asiti bırakıp multivitamini içtim. Sonra magnezyum eklendi, d vitaminim çok düşmüş o eklendi, bebeğe kan giden damarlarda direnç çıktı karından iğne eklendi o 1 ayda bitti Allah’tan kısa sürdü. C vitamini verdi sonra o da azalmış herhalde b12 için hap ağızda eritme ya da iğne seçeneği sundu birsürü ilaç içiyorum bari onu içmiyim diyip iğne istedim onu oluyorum haftada 1 kez. Kan değeri de aslında çok düşük değil ama yine de kullan diye onu da şurup gibi verdi sabah akşam da onu içiyorum birsürü ilaç oluyo normalde de hiç sevmem bazı günler c vitaminini üf canım istemiyo bugün içmiyim diyip önemsemiyorum falan. Multivitamini öğle vakitleri alıyorum genelde onu da unutursam akşam içiyorum ya da bugünde içmiyim bişi olmaz diyip içmiyorum bıktırıyo insanı bi süre sonra sürekli bişiler içmek onları takip etmek zorunda olmak malesef 🤷🏻♀️
Zeynepozg Gamze1109 gebe klamadan öncede sonrada Multi vitamin verdi doktorum doğuma kadar kullan dedi
ftmnz Evinn11 bende kusuyordum aç karnına içiyordum doktorum tok karnına içmemi söyledi kahvaltıdan bir iki saat sonra alıyorum iyi geldi
gizemseker Gamze1109 benim doktorum da ilaç yanlısı değil pek. İlk 3 ay sadece Folik asit içtim. Sonra Folik asidi bıraktırdı. Demir ve imom omegaya başladım. Bir süre sadece onu kullandım. 32. Haftadan bu yana demir,imom,magnezyum,d vitamini içiyorum
btlllklc Ben hamile olmadan önce kan tahlili vermiştim demir ilacına hemen başladım. 19+2 deyim hala demir kullanıyorum. 3 ay folik asit kullandım. D vitamini kullanıyorum. Kan tahlilimde magnezyum eksikliğim vardı magnezyuma başladım.
cerenergun Doktorum Ocean mumy kullanmamı önerdi içinde vitaminlerin çoğu var birde demir ilacı kullanıyorum.
beyza0007 Gamze1109 demir ,d vitamini ,omega 3 içeren multivitamin ,ve magnezyum 3. Ayımdan itibaren kullanıyorum şuan 35. Haftadayım
nrhyt2 Melike3506 gece yatmadan yarım saat önce suyuma limon sıkıp öyle kullandım demir hapı kullandigin vakitte çay kahve süt ve süt ürünleri emilimi düşürür cnm bilgin olsun 😊