Ozgepi Gamze1109 Hayır değil. Multivitaminlerin çoğu bir işe yaramıyor. Bütün takviyelerin besinlerle ve kendi içerinde diğer takviyeler ile etkileşimi var. Tek tek bu şekilde bahsettiğim şeylere uyumlu bir halde kullanılmalı. Kombinasyon iyi yapılmalı.
Gamze1109 3oglanannnesi magnezyum ve decavit kullanicam artık kan ve idrar tahlili de istedi dokotr bakalım artık
sudeborakk Gamze1109 hamileliğin ilk bir ayı folik asit kullandım sonrasında d vitamini ve demir ilacı başladı şuan onları kullanıyorum ekstra birşey verir mi bilmiyorum 13. haftadayım
htc_cgds Cuma günü kontrolüm var kan değerlerine de bakalım dedi eğer gerek görürse vitamin takviyesi alacakmışım ama hap yutmak o kadar zor ki benim için. Sanki yuttuktan sonra midem daha da fazla bulanıyor umarım takviye gerek kalmaz şimdilik
habibef Haftamdayım, sabah aç karnına ocean microfer (demir) kahvaltı ile birlikte d3k2 gece yatmadan önce de ocean mummy kullanıyorum. Yarın tahlil günüm belki de duruma göre değiştirir doktorum
ablaelos bsrelif merhaba kalsiyum için ne kullanıyorsunuz? Benim sınırın altına düşmüş ama takviye vermedi
Oozzggee1 ablaelos sizede hamilelik bitene kadar hatta Emzirme sürecinde bike kullanın denildi mi kan sulandırıcı haric
pelo_merdo 20 haftalık gebeyim(tüp bebek), ocean mumy, ocean magnezyum, feramat(demir), progestan(hem fitil hem ağızdan), prolutex iğne, oksopar iğne
merveboran foolish bende bunu kullanıyorum ayrıca d vitamini de yazdı doktor siz de kullanıyor musunuz harici