ablaelos bsrelif merhaba kalsiyum için ne kullanıyorsunuz? Benim sınırın altına düşmüş ama takviye vermedi
beti__ Melike3506 eğer kahvaltı da süt ve süt ürünleri yersen demir ilacının etkisi azalıyor bilgin olsun
Oozzggee1 B12 damla, demir hatra günde 3 kere nerdeyse, magnezyum, d3 + kan sulandırıcı, multi vitamin eskiden üşüdüm şimdi bu havada yanıyorum ya hamilelikten ya da kullandığım ilaçlardan artık
yelzf merhabalar. Ben 12. hafta itibariyle kan sulandırıcı, omega 3 ve magnezyum kullanıyorum. Kanım yoğun olduğu için henüz demire başlamadık
beautiful_ Gamze1109 ilk 3 ay folik asit kullandım sonra d vitamini yazdı bende daha yüksek olan vardı onu kullandım 18 haftalıkken de demir ilacına başladı
NilVibe Gamze1109 24 haftalığım hala folik asit kullanıyorum extra omega3, d vitamini ve demir kullanıyorum
ments Gamze1109 neredeyse son 3 aydır hiçbir şey kullanmıyorum tabi arada aldığım oldu acaba Bebişime yanlış mı yapıyorum diye, fakat hiç düzenli almadım , elhamdülillah kan sonucumda bu sefer daha iyi çıktı, ya ne bileyim bu vitaminler ilaçlar beni korkutuyor. Doğal güzel beslenmek en güzeli.
bebecim ments doğal beslenmek tabii ki her zaman en güzeli ama bazen yeterli kalmadığı için takviye olarak ilaç kullanıyoruz 🥰
bebecim Gamze1109 bende D vitamini, demir, mineral ve magnezyum kullanıyorum. İlk 15 haftaya kadar da folik asit kullandım şimdi 34+5iz.
htc_cgds Gamze1109 folik asit magnezyum kullanıyorum ama magnezyum yutmakta o kadar zorlanıyorum ki cuma günü yine tahlil vereceğim eksik olan değerlerime göre takviye akacakmışım
ments bebecim evet doktorum bana da aynı şekilde yazdı , daha sonra beslenmeme çok daha dikkat eder oldum , ilaçlardan değilde besinlerden almaya gayret ettim vitamini. Elhamdülillah, Allah yar ve yardımcımızdır.
ftmnz Evinn11 bende kusuyordum aç karnına içiyordum doktorum tok karnına içmemi söyledi kahvaltıdan bir iki saat sonra alıyorum iyi geldi
tuba_grz Gamze1109 kızlar bende 16 haftalığım folden om kullanıyorum kullanan vst mı çok berbat bit ilaç midem bulanıyor
Almirolie Gamze1109 Ben elenatal 2 ve feramat kullanmıştım ikisindende çok memnundum emzirirkende bebek vitamin alsın diye elenatal 3 kullandım💗
mervekalkann maideer multivitamin folik asit değil. Regenesis max plus 14. Haftada başladım 26+4 üz hala devam. 13. Haftaya kadar folik asit olarak prefolic + kullanmıştım.