Gamze1109 Merhaba kızlar 19 haftalık hamileyim ama doktorlar hiç vitamin felan yazmadı geçen hamileliktr decavit felan kullanırdım kan hapı ama budan yzmadilar neden olabilir
Elisa0110 Gamze1109 allahallah neden acaba sordunuz mu hiç normal de ilk aylar folik asit daha sonra multivitamin ve demir ilacı felan veriyorlar
revsnnnn Gamze1109 ben demir ilacı ve oceanın multivitamin balık yağı ve vitaminleri bir arada olan tabletini kullanıyorum.
Gamze1109 Elisa0110 bugün sağlık ocağına gittim ve magnezyum yazdı bacağımı garket ettiremiyirum bazen ağrı tutunca ve decavit kullan dedi
Melike3506 Meltem3461 demir ilacını nasıl kullanıyorsunuz acaba? Ben yanlış mı kullanıyorum diye düşüyorum kan sonucum sınırın bir tık üstünde çünkü
Meltem3461 Melike3506 sabah aç karnına bol su ile alıyorum 1,5 - 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Eğer bol su içmezsem ilacı yutarken midemi bulandırıyor ama bol su ile bulandırmıyor
nrhyt2 Melike3506 gece yatmadan yarım saat önce suyuma limon sıkıp öyle kullandım demir hapı kullandigin vakitte çay kahve süt ve süt ürünleri emilimi düşürür cnm bilgin olsun 😊
bilgeaytkn Melike3506 aynı sıkıntı bende de vardı demir ilacınızı c vitaminiyle birlikte alın emiliminin artması için portakal suyu içebilirsiniz alırken
beti__ Melike3506 eğer kahvaltı da süt ve süt ürünleri yersen demir ilacının etkisi azalıyor bilgin olsun
foolish Gamze1109 Ben multivitamin kullanıyorum canım regenesis max plus öneririm içinde omega 3 D vitamini çoğu vitamin var doktorum önerdi
gizemdmrdvn foolish ya bende 16. Haftamdayım aynısını bana da verdi ama aşırı derece midemi bulandırdı ve istifra etmeme sebeb oldu. Afedersiniz sürekli burnuma kokusu geliyordu. O yüzden değiştirttim. Suan ki kullandığımı da henüz iki defa kullandım. Sizde öyle bir etki yaptı mı? ( ikinci hamileliğim ilkinde pregnom max kullandım)
merveboran foolish bende bunu kullanıyorum ayrıca d vitamini de yazdı doktor siz de kullanıyor musunuz harici
mervekalkann Gamze1109 Kan tahlili istemeleri lazım önce diye biliyorum ona göre hangi vitamin eksik ise destekliyorlar ama ben 14. Hafta itibariyle multivitamine geçmiştim folik asitten regenesis kullanıyorum. Demir ve vitamin eksikliğim olmamasına rağmen feramat ve devit d vitamini damla vermişlerdi 26+4 üz şuan devam ediyorum hala.
gozdekroglu1 Bende demir için ocean microfer, multivitamin omega3 ve birsürü vitamin içeren gebyfoll kullanıyorum çok memnunum ☺️
galiye Multivitamin, demir, d vitamini ve magnezyum kullanıyorum. Vermemesi ilginç. 12. Haftaya kadar folik asit kullanmıştım sonra multivitamin ve demire geçtik.