Merve6475 yacem at tatlım da tüp bebekle ilgili pek bilgim yok ama konsuuruz burda tüp bebekle gebe kalan cok yardımcı olurlar bize
Tekinnn Merve6475 benim hiç aşılamayı düşünmeye zamanım olmadı aklıma bile gelmiyor birisi sormadıkça. 2 gün daha geçsin yapıcam test. Sen kaçıncı günde adet olmustun
Merve6475 Tekinnn 14.günde oldum ben adet akşam ama cok az 15.gün sayılır aslında adam akıllı 15.gün oldum
Tekinnn Merve6475 zaten çatlatma iğnesi ile en geç 17. Günde adet olunur. İnşallah adet olmam inşallah bebeğim vardır. İlk defa bu kadar korkuyorum test yapamıyorum. Varsa bile erken öğrenmekte sorun kesesi kalp atışı Ay herşey sorun
Merve6475 Tekinnn kıyamam ya insallah vardır canım ya 🙏 ya evet orası öyle de en azından hamileyim diyebilcen öyle gün sayıcan geçer zaman cabucak merak etme hic idrarda baktınmı
Nazl1234 Tekinnn o hic belli olmuyor canim ben ilk asilamamda 10.gundr olmustum ikincisinde 14.gunde kanda baktirdim hamile oldugumu ogrendiim senden de bekliyoruz artiik hayirli haberi❤
Tekinnn Merve6475 yok hiç test yapmadım. Bu sefer sabırla bekledim kendime de hayret ediyorum normalde çok sabırsız biriyim
Merve6475 Tekinnn helal olsun ☺️ Ben bekleyemezdim beklemedimde hic tedavim olunca bide hemen öğrenmek istedim
Tekinnn Merve6475 bu da bende ilk defa oldu 😂 eşim bile şaşırıyor ısrar ediyor yap diye ona da diyorum yapmam diye 😂😂
Merve6475 Tekinnn 😬😬 Tekinnn ama bazen iğnelerden gecikebiliyomuş sen ona takılma canım yarın tam 15. Gün iste 😬