Merve6475 Tekinnn 😬😬 Tekinnn ama bazen iğnelerden gecikebiliyomuş sen ona takılma canım yarın tam 15. Gün iste 😬
Tekinnn Merve6475 herkes bana gıcık oluyor test yapmıyorum diye 😂 ay ben çok değişik bi insan oldum 😂
Merve6475 Tekinnn herkes merakla bekliyodur cünkü 😬 herkes bi heyecanla bekliyo benimkilerde öyleydi😬
Tekinnn Merve6475 annem dün aramış yarın 14. Gün hastaneye mi gideceksin yoksa test mi yapacaksın diye soruyor 😂 aşırı meraklı herkes
petitehatunn Marayyy Yıkandıktan sonra 60 milyondu. Tutmamıştı. nasip bence bazen olmayınca olmuyor. Benimle aşılama yaptıran kadının 15 milyondu onun tutmuştu
Nazl1234 Tekinnn o hic belli olmuyor canim ben ilk asilamamda 10.gundr olmustum ikincisinde 14.gunde kanda baktirdim hamile oldugumu ogrendiim senden de bekliyoruz artiik hayirli haberi❤
Tekinnn Nazl1234 ay inşallah inşallah ya bugün sabah 15. Gün oluyor adet olmadığıma göre olabilme ihtimali var yani
Tekinnn Nazl1234 birde canım test yapıp öğrendikten sonra ne zaman doktora gidip keseyi kalp atışını duydun
Nazl1234 Tekinnn ogrendikten 2 hafta sonra cagirdi doktorum o zaman bebisi de gordum kalp atisi da vardi. Doktorum vajinal ultrasondan bakmisti zarari yok dye keseyi rahat gormek icin
Nazl1234 Tekinnn ki bu arada bende ayni sen gibi dakika basi tuvalete gidiyodum kesin adet oldum dye cunku ayni adet belirtileri vardi
elifatma1234 Tekinnn cok sevındım canım ☺️ Erken gebelik testinde mi cıktı normal gebelik testi mi yapmıstın
Tekinnn Merve6475 acayip belirgin kopkoyu am kanda kesinleştirmeden inanmak istemiyorum 😂 ama bunu görmek bile çok mutlu etti