Cerroo Marayyy 5.gün canım bi belirti fark etmedim henüz hafta sonu birazcık ara ara agrım oldu ama oda yoğundum biraz yoruldum ondan sanırım. Senin nasıl gidiyor ? :)
Marayyy Cerroo ay benimde zerre bi belirti YÖK hafta sonu bende yoğundum ama değişen birşey Yok 5.günüm benimde ne zaman test yapıcksn
Merve6475 Tekinnn kanda kesin sonuca ulaşırsın aslında yaptırsana canım direk kan ver acaba mı diyecegine kesinlestirirsin o bekleme süreci cok kötü bisey😓
Cerroo Marayyy kuzum ayın 3.de doktor geleceksin dedi o zaman kadar da bi şey yapamayacağım (direnicem en azından) 😊 Belirti icin bence erken kimisinin çok ağrılı oluyormus ama doktorum bana bazılarıda abartıyor dedi :)
Tekinnn Merve6475 benim hiç aşılamayı düşünmeye zamanım olmadı aklıma bile gelmiyor birisi sormadıkça. 2 gün daha geçsin yapıcam test. Sen kaçıncı günde adet olmustun
elifatma1234 Marayyy asılamanın 6. Günü cnaım. Aşılama yapıldıgı günü de saydım . Belirtim yok, belirti olmasını da beklemıyorum ben. Anca adet gecıkmesinden sonra belirti görülebileceğini düşünüyorum
Marayyy elifatma1234 bünyeden kişiden kişiye fark var canım kiminde oluyor bendede YÖK zaten kuşkuya düşüyorum ama inslaalh güzel haberler veririz
Marayyy Cerroo bencede döllenme olsa 6 gün sonra olur yada 10 gün nasıl hemen belirti oluyor anlamıyorum
yacem Marayyy Merhaba kızlar bu post u açmanız çok iyi olmuş. Neden tüp bebek e yöneldiniz sorun neydi. Nerede tedavi oluyorsunuz. Benimde eşimde sperm sorunu var doktor ürer sistemde bozukluk dedi gidin üniversite hastanesine canlı hücre baktirin dedi. doppler çekildi hormon testi sperm testi hersey yapıldı yarın gideceğiz hastaneye
Marayyy yacem canım merhaba burda hepimiz farklı sebeplerden dolayı aşılama denedik tüp bebekten bir önceki aşama benim çikolata kistim var 1.5 cm ondan aşılamayı tercih ettim ben tüp bebek merkezinde yaptım esimde şükür sıkıntı YÖK benden kaynaklı bi durum