aysblz ntncblk ezip bal karıştırıyorum ekmeğe veya simite sürüp yiyorum tuzlu tarifleri sevmediysen deneyebilirsin
meriiy ntncblk Ben içine süzme peynir sarımsak karabiber limon zeytinyağ ile birlikte eziyorum harika oluyor,kedim bile yiyor 🙂↔️😄
kelebegim123 ntncblk benim her sabah bayılarak yediğim bir tarif vereyim. Yarım avokadoyu güzelce eziyoruz İçine yarım limonun suyu ve tuz ekliyoruz Kızarmış ekmeye sürülebilir peynir sürüyoruz (ben kiri sürüyorum) üzerine bu avokado püresini sürüyoruz onun üstüne roka ve dilimlenmiş domates ekliyoruz Yanına da salatalık ve siyah zeytin Yumurta seviyorsanız yumurta da eklediğinizde mükemmel bir kahvaltı tabağı oluyor 🤌🏻☺️
nazliigul ntncblk ben haşlanmış yumurtanın sarısını labne peynir biraz tuz biraz zeytinyağı ve limon az da ceviz katıyorum içine ekmek kızartıp üstüne sürüyorum aşırı lezzetli oluyo denemenizi tavsiye ederim ❤️
ntncblk nazliigul Ceviz ile uyumu güzel oluyor mu ben çok karıştırmamak için denemedim ama genelde cevizi de çok duydum
cizgilidefter ntncblk avokado, kimyon, sarımsak, limon, tuz, karabiber deneyebilirsiniz. Biz genelde avokadoyu dilimleyip üzerine biraz zeytinyağı, tuz, susam, çörekotu ile tüketiyoruz
nazliigul ntncblk tek başına yiyemeyince karışım yapmak daha mantıklı geldi yoksa bende çok karıştırma taraftarı değilim ceviz de ayrı lezzet katıyo bence
dilaradoyan ntncblk ben hiç sevemiyorum avokadoyu. Tatlı da tuzlu denedim 🤦🏻♀️ bebek hatrına yiyeyim bari diye zorladım da kendimi sevmememe rağmen gebeliğimde 1 kere yedim 2.yi eşim yedi sadece,3.de almadım zaten 😂
ntncblk dilaradoyan bende ne yazıkki aslında tek gebelik sürecinde değil normal yaşantımda da alışmak istiyorum faydasından dolayı ama benim eşim benden daha çok sevdi 😂
dilekkk06 ntncblk avokadoyu ezip içine limon sarımsak çok az ama sarımsak bir de zeytinyagı tuz pulbiber atabilirsin içine biraz da peynir de koyabilirsin bu labne olabilir beyaz peynir olabilir bu şekilde yiyebilirsin ya ben öyle yapıyorum