ntncblk Kızlar yardıma ihtiyacım var avokado yemek istiyorum bazı tarifler denedim ama henüz daha alışamadım sizin önerebileceğiniz güzel tarifler var mı 🥰
NobleMom ntncblk Normal doğrayıp limon zeytinyağı tuz ekler yerim çok güzel oluyor. Püre haline getirip sandviç içinede sürebilirsiniz oda çok güzel olur. Bide salata sosu olarak kullanıyorum ben. Ezip limon zeytin yağı tuz ile sos haline getirin ve yeşillik salatanıza ekleyin harika tat veriyor 🤌🏻✨🤍
Melike3506 ntncblk ezip labneyle karıştırıp yiyebilirsin ben hatta haşlanmış yumurtayı da ezip karıştırıyorum üçünü sandviç gibi yiyorum
NobleMom Elisa0110 Peynirle birlikte ezmeyi denemedim ama sandviç yaparken ezip ekmeğime sürerim. Peynirle avokadoyu yakıştırım zaten. İkisini birlikte ezmeyi denicem 😅
ntncblk Elisa0110 denedim yani öyle bir tadı var ki peynirden bile beni soğuttu ne yediğimi anlayamadım 😂
Esrakaya26 Muz avokado ceviz süt karıştırıp milkshake yapıp tüketiyorum bazen balda koyuyorum cok az güzel oluyor tavsiye edebilirim 😊
ntncblk Esrakaya26 ilk defa tatlı tarzı tarif görüyorum genelde hep peynir ile yemeni önerdiler ama bunu deneyeceğim teşekkür ederim ☺️
NobleMom Elisa0110 Sandviç içinde dene o zaman. Ezip sosla ekmeğine sür. Arasına peynir salatalık domates marul ooffff süper oluyor 😋🤌🏻
ntncblk Elisa0110 Sabah kendimi biraz zorladım peynir ile yemeye çalıştım ama yani kabak yiyormuş gibi geldi ama mecbur yemem gerekiyor kendimi alıştırmam lazım çünkü çok faydalı gerçekten de
dilaradoyan ntncblk niye mecbur olsun ki 🤷♀️ ondan alacağınız vitamine eşdeğer damak tadınıza uygun besinler tüketin. Örneğin zeytinyağı ceviz badem fındık, muz, ıspanak, kabak çekirdeği. Yağ vitamin mineral olarak her şeyin bir alternatifi var
flover0 ntncblk avokadoyla zeytinyağını püre haline getirip az tuz limon sıkıp iyice ezip sonra labneyle karıştırıyorum. Kızarmış ekmeklede güzel gidiyor