prensannesi__58 adelajda rabbım çarşamba günü güzel haber almayı nasip etsın canım benım içini ferah tut rabbım ne isterse o olur duş et duadır kaderi değiştiren tek şey
Ayse_3065 prensannesi__58 bende 5+4 te gittim karından kese gördü.sonra 7.hafta gittim kese az büyümüş dedi.bebek görünmedi.yolk saçtan da hiç bahsetmedi.suan kaç haftalık siniz bir daha gittiniz mi
prensannesi__58 Ayse_3065 şimdi 6 hafta 3 günlük ama gitmedım daha 7 haftalık onunca gel dedı de ben geç gidicem durabılırsem eğer çünkü sureklı stres oluyorm 8 haftalıkken gidersem eğer hersey daha net olur bebekte kalp atışı da
Ayse_3065 prensannesi__58 bencede geç gidin erken öğrenmek kötü oluyor.malesef bende erken öğrendim mecbur gittim
Ayse_3065 gulsahkandrms inşallah görürsünüz.ben keseyi gördüm ama yavaş büyümüş bide bebek yoktu.insallah siizn güzel ilerler.
gulsahkandrms hilalomer şu an aynı durumu yaşıyorum 5+2 de kese üstten veya alttan gözükmedi yarın randevum var 6+1 oldum keseyi görürüm inşAllah çok panik yaptım
hilalomer gulsahkandrms panik yapacak hiçbir şey yok içinizi ferah tutun son adet tarihine göre 7 haftada keseyi gördüm ben
gulsahkandrms hilalomer ay inşAllah o kadar heyecan yaptım ki anlatamam yarına kadar nasıl sabredicem bilmiyorum
hilalomer Ayse_3065 benim 30 martta gittiğimde sadece kese vardı 7.3 mm idi 13 gün sonra bugün tekrar gittim bebeği ve kalp atışını gördüm eğer sancı ve kanama Yoksa sık takip sadece korkutuyor
Ayse_3065 hilalomer yok çok şükür kanama falan yok.ama işin garibi mide bulantısı yok iştahım aşırı açık buda biraz korkutuyor
Ayse_3065 hilalomer ya doktorlar korkutuyor ve ister istemez strese giriyorsun eve geldim birgün boyunca ağladım çünkü 2 sene önce sağlıksız gebelikten kürtaj oldum.doktor bu seferde boş gebelik olabilir diyince mahvoldum
Ayse_3065 hilalomer evet işte geç döllenme olabilir siizn ki.insallah benimde öyledir.carsamba çağırdı bakalim