hilalomer prensannesi__58 5 haftada kese bile görünmedi benim 😂 6haftada sadece kese göründü yolk görünmedi çok normal
hilalomer prensannesi__58 5 haftada hem karından hem vajinal bakıldı kese yoktu ben geç döllenme olduğunu bildiğim için hiç panik yapmadım beta hCG nin artmasını bekledim sonra kese göründü karından
hilalomer annelikoo benim son adet tarihime göre 7 haftadan büyüktü sadece kese vardı son adet tarihine göre olan hafta güvenilir değil maalesef önemli olan bebek göründükten sonra ultrason ölçümü geç döllenme olmuş Olabilir hiç endişe etmeyin
hilalomer annelikoo içiniz rahat olsun çok erken Daha son adete göre 8 +4 daha bugün bebeği gördüm 😂 ultrason ölçümüne göre 7+1 çıktı mesela tam tahmin ettiğim gibi geç döllenme olmuş son adet tarihine göre olan yanıltır
prensannesi__58 adelajda doktor ne dedı canım yolk kesesını gördü mu ıyı ya da kötü bı yorum yaptı mı
gulsahkandrms hilalomer şu an aynı durumu yaşıyorum 5+2 de kese üstten veya alttan gözükmedi yarın randevum var 6+1 oldum keseyi görürüm inşAllah çok panik yaptım
hilalomer prensannesi__58 sata göre 7.haftada ultrasona göre 6haftada karından bakıldı kese vardı yolk sac yoktu
adelajda prensannesi__58 inşallah canım ya tüp bebek birde benim kaç aydır uğraşıyoruz miyomlarımda var inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
prensannesi__58 hilalomer bana da dua et canım ya ismim Kevser Bnde haftaya pazarteso gıdecegım bende bebegın ıle kalp atışını duyayım Allahın izni ile
prensannesi__58 adelajda rabbım çarşamba günü güzel haber almayı nasip etsın canım benım içini ferah tut rabbım ne isterse o olur duş et duadır kaderi değiştiren tek şey
hilalomer prensannesi__58 Ediyorum kardeşim. Allah gittiğinde bebeğini de kalbini de sağ salim görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin ben daha bugün duydum ilk kez Allah isteyen herkese nasip etsin. Mutlu güzel haberleri bekliyoruz dualarım seninle ❣️ 🤲
prensannesi__58 hilalomer Allah razı olsun canım sen de sağlıkla kucağına al evladını sağlıkla hayırla büyüt 😘❤️