Ayse_3065 beni de ilk gittiğim doktor öyle korkuttu tabi benim de ilk hamileliğim bir şey bilmiyorum beta hCG 49.61 ile öğrendim adetime 2 gün kala. 2 gün sonra kontrole gittim karından baktı kese falan yok suan dedi rahimde kan var hareket bile etme dedi düşük tehdidi dedi beta hCG ölçtürdü 111.01 çıktı e gayet iyi artmış diye sevindim eh işte fena değil diye moralimi yerle bir etti o doktor yüzünden kaç hafta yerimden kalkamadım ben ağrın kanama olursa hemen acile git dedi tek taraflı şiddetli ağrım vardı kadın doğum acile gittim orda vajinal baktı beta hCG baktı ve beta hCG artışın çok iyi kese görünmüyo ama şuan çok normal çok erken dedş rahimde kan varmıs dedim yoo dedi kan falan yok dedi vajinalden bakıp bunları söyledi şuan çok erken her şeyi kafana takma aşırı ağzı ve kanama olmazsa çok da endişe etme dedi ben bir rahatladım bir daha asla o doktora gitmedim tabi ki. Sonra kahverengi lekelenmem oldu hatta onda bile gitmedim çünkü kahverengi lekelenme normalmiş erken gebelikte. Başka doktora gittim Bi kaç Hafta faln sonra kese görünüyor dedi yolk sac da bebek de yoktu kese boyutu 7. 3 mm idi baktım 25 mm ye kadsr normalmiş doktor Bi haftaya falan tekrwr gel dedi ben 13 gün sonra gittim bebek de göründü kalbini de duydum arada gitseydim erken gitseydim sadece hala yok diye üzülecektim kafama takacaktım belki de smdi de 1 Ay sonra falan gidicem tekrar bazı doktorlar gerçekten çok tuhaf