safiyekaraca31 @esmacuk kayamoomss Pelinn_6506 azra01 egeemomms Fundayim _gecekusu Kizlar kan değerim 8603😍
azra01 safiyekaraca31 gözün aydın canim hayırlı olsun rabbim gebeliğini saglikla gecirmeyi nasip etsin inşallah 💖
_gecekusu safiyekaraca31 hadi gözün aydın canım yakında kalp atışını da duyarsın Sağlıkla gelsin inşallah minnoş 🌸🌸
esmacuk safiyekaraca31 çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun 😍😍
safiyekaraca31 ultrasona baktı doktor kese oluşmuş şu an içinde göz kadar birşey dedi bana gösterdi falan dedi yerleşim yeri çok iyi 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi ayyy çok mutluyum Allah herkese nasip etsin
selenhuseyin safiyekaraca31 Ayyy Sanki ben hamileymişim gibi çok sevindim gözlerim doldu 5 yılın mucizesi maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🥹🥰
Cansu424 safiyekaraca31 en güzeli böyle öğrenmek sabretmişsiniz kesesi bebiki gozukmus darisi kalp atisinin basina 😍 5 yil sonra ne buyuk mutluluktur bizde burdan cok mutlu olduk Rabbin sag salim kucaginiza almayi nasip etsin 🌸🤲🏻
safiyekaraca31 selenhuseyin amin canım benim inşallah içim içime sığmıyor inanirmisin kalp atışını duyana kadar da hala inanamayacm galiba ❤️ama o kadar güzel bir duygu ki rabbim herkese nasip etsin sizlerede sevincimi paylaşmak istedim iyiki varsınız güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim 😍🫶
selenhuseyin safiyekaraca31 ay ayyy mesajından bile içinin nasıl kıpır kıpır olduğunu nasıl bir heycanda olduğun anlaşılıyor Senin adına çok mutlu oldum inan ki 🥰
Meral_63 safiyekaraca31 bacım bıraksan okula başlayacak çocuk 😅 hayırlı olsun yine sen bir kan ver işini sağlam al sağ salim kucağına alırsın inşallah
safiyekaraca31 Meral_63 yaaa😂😂verdim canım bugün çok şükür 6 haftalık hamileymisim rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍🫶
feyza_25 safiyekaraca31 bende 5+ 4 günlük hamileyim neredeyse ayni 😀😀 Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 1 yıldır bekliyordum geçen hafta ogrendim ☺️☺️☺️
safiyekaraca31 Miracle_1 amin çok teşekkür ederim belirtim yoktu ya sadece göğüslerim çok agiriyordu ama şans eseri öğrendim 😍
safiyekaraca31 feyza_25 yaaa ne güzel kalp atışını duydunuz mu inşallah sağ salim kucağımıza alalım inşallah 😍🫶
btun safiyekaraca31 az kalmış doğuma gidecekmişsin 😂 ben reglime 10 gün var test yaptım sen 2 hata geçmesine rağmen yeni yapmışsan nasıl sabrediyorsun 😂
safiyekaraca31 btun ya aslında normalde bende öyle biriyim gecikmeden yaparım ama 5 yıldır hep tek çizgi gördüğüm için bu ay hiç umursamadim hatta yaparken diyorum kendime yine tek çizgi gorecem niye yapıyorum ki falan şok geçirdim 😂