selenhuseyin safiyekaraca31 ay ayyy mesajından bile içinin nasıl kıpır kıpır olduğunu nasıl bir heycanda olduğun anlaşılıyor Senin adına çok mutlu oldum inan ki 🥰
safiyekaraca31 selenhuseyin çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet Allah’ım isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu😍🫶
safiyekaraca31 Miracle_1 amin çok teşekkür ederim belirtim yoktu ya sadece göğüslerim çok agiriyordu ama şans eseri öğrendim 😍
safiyekaraca31 feyza_25 yaaa ne güzel kalp atışını duydunuz mu inşallah sağ salim kucağımıza alalım inşallah 😍🫶
feyza_25 safiyekaraca31 yok henüz gitmedim doktora 16 nisanda randevum var insallah duyarız bi sıkıntı olmadan🥰 amin insallah Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🥰
safiyekaraca31 btun ya aslında normalde bende öyle biriyim gecikmeden yaparım ama 5 yıldır hep tek çizgi gördüğüm için bu ay hiç umursamadim hatta yaparken diyorum kendime yine tek çizgi gorecem niye yapıyorum ki falan şok geçirdim 😂
_gecekusu safiyekaraca31 hadi gözün aydın canım yakında kalp atışını da duyarsın Sağlıkla gelsin inşallah minnoş 🌸🌸
esmacuk safiyekaraca31 çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun 😍😍
Selim_Alparslan safiyekaraca31 neredeyse 2 aya yakın hamilesin bence biraz daha beklersen cinsiyet öğrenmeye gidersin😃🫶
safiyekaraca31 Pelinn_6506 amin canım inşallah 😍🫶6 haftalık dedi haftaya gel kalp atışıni duyalım dedi 🫶