safiyekaraca31 esmacuk inşallah ya çok teşekkür ederim 5 yıldır bekliyorum bu anı inanamdm acaba mi dedim ve 3 dkka sürmedi bile ikinci çizgi netleşti
safiyekaraca31 Pelinn_6506 amin inşallah çok teşekkür ederim hala inanamıyorum sizlerede gostermek istedim😊
esmacuk safiyekaraca31 iki hafta da gecikme olduysa çok yüksek ihtimalle vardır yarın gidin acilden bir kan testi yaptırın 😍
safiyekaraca31 @esmacuk kayamoomss Pelinn_6506 azra01 egeemomms Fundayim _gecekusu Kizlar kan değerim 8603😍
safiyekaraca31 esmacuk evet yarın inşallah gidip kan vericem inşallah vardır ya en son 18 Şubat’ta oldum ama zaten düzensiz olduğum için önemsemedim 2 dkka içinde de çıktı Allah’ım isteyen herkese nasip etsin bende yarın güzel haberlerle geleyim❣️
safiyekaraca31 azra01 çok teşekkür ederim inşallah yarın test verecem Allah’ım inşallah yaniltmaz beni bu test❣️😍
Fundayim safiyekaraca31 ay iki hafta nasıl bekledin hemen kan ver gözün aydın betanida yazarsan sevinirim
safiyekaraca31 Fundayim ya çünkü 5 yıldır deniyoruz olmuyor artık umudumu kaybetmiştim ve düzensiz adet olduğum için umursamadim ama 2 dkka içinde gördüm çift çizgiyi tabiki yazacaam buraya😍😍
_gecekusu safiyekaraca31 oyy hayırlı olsun kan ver netleştir canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸