mhtcee Annis7 bende öyleyim birkaç hafta önce ağrılarım vardı şimdi hepsi geçti gibi . Neden böyle oldu anlamadım. Bebişiniz doğum kanalına girmiş mi
azra01 nurbus1 cinsiyetimiz malesef belli degil bugüne kadar kiza benziyor diyordu son kontrolde pipi gördüm sanki dedi kesin konuşmadım kafamızı karıştırdı 🤷♀️🤦♀️🤦♀️
merve7814 nurbus1 ben ilk gebeliğimde tam 16. Haftada hissetmiştim şimdi 9 haftalık hamileyim bakalım bunda ne zaman hissedeceğim ❤️
cglctl Annis7 doktorumu 40 haftaya kadar bekleriz kendi gelmez ise biz müdahale ederiz dedi bütün gece yalancı kasılma çektim sizde var mı ağrı kasılma falan
Annis7 cglctl Bazı günler yoğun oluyor kasılmalar bel ağrısı felan bugün doğurucam galiba diyorum sonra yatıyorum sabaha geçiyor 🤦🏻♀️
oznur6141 20 haftalık havuç 🥕 oldu 💕 19. Hattadan itibaren yeni yeni hissetmeye başladım zayıflar ve erkek bebek bekleyenler daha erken hissediyorlar kızlar biraz daha geç hareket ediyor sanırım bende ondan geç hissettim sağlıkla gelsinler 🙏🏻
nevinbulyaman 15+1 bebeğim avakado olmuş ilk gebeliğim bende bir an önce hareketleeini hissetmek isterim