Annis7 cglctl Bazı günler yoğun oluyor kasılmalar bel ağrısı felan bugün doğurucam galiba diyorum sonra yatıyorum sabaha geçiyor 🤦🏻♀️
gamze6p @zelsi kaç kilo şuan ben bugün gittim bir hafta geriden geliyor kilosu dedi doktorumuz da onun için soruyorum
zelsi gamze6p salı günü gidecegim en son gittgşmizde kilosunu tam söylemedi 2 üstü dedi haftasıyla uyumlu dedi
yaseminkarakus0728 nurbus1 16+5 haftaligim patates boyutundaymis bu arada hala hareketini hissetmedim ikinci gebeliğim bu. Kızımda 20-21 haftalıkken hissetmiştim diye hatırlıyorum
yarenakkus Benimki 9 hafta 5 günlük 🤭 hala inanamıyorum ilk gebeliğim kalp atışını duyduk, benimle aynı hafta olan var mı?
guldursun aysebeyza1 Ben ilk gebeligimde 18 de hissetmistim. İkinci gebeliğimde 13 sonlarında minicik kıpırdanmalar hissediyordum. Bende saskinim bu duruma. 22+2 deyiz greyfurt büyüklüğünde 🥰 simdi surekli sirtini yasliyor
aysebeyza1 guldursun anne olmak çok güzel bişey gerçekten karnının içinde bi canlı var ve hareket ediyor tarifsiz bi duygu 😍🥹 Sağlıcakla kolaylıkla kucaklarımıza alırız inşallah buradaki bütün hamişler olarak 🥰