aysebeyza1 14+1 elma büyüklüğünde. İlk gebeliğimde 16 da hissetmiştim. Bu ikinci gebeliğim 2-3 gün önce hissetmeye başladım çok minik kayma kıpırdama tarzı bi his oluyor 😄🫠
guldursun aysebeyza1 Ben ilk gebeligimde 18 de hissetmistim. İkinci gebeliğimde 13 sonlarında minicik kıpırdanmalar hissediyordum. Bende saskinim bu duruma. 22+2 deyiz greyfurt büyüklüğünde 🥰 simdi surekli sirtini yasliyor
Annis7 cglctl Bende 38+5 im ne zaman gelecek bu bebişler ilk zamanlar erken gelecek diye korkuyordum şimdi de gelmicek herhalde bu diyorum 🤦🏻♀️
mhtcee Annis7 bende öyleyim birkaç hafta önce ağrılarım vardı şimdi hepsi geçti gibi . Neden böyle oldu anlamadım. Bebişiniz doğum kanalına girmiş mi
cglctl Annis7 doktorumu 40 haftaya kadar bekleriz kendi gelmez ise biz müdahale ederiz dedi bütün gece yalancı kasılma çektim sizde var mı ağrı kasılma falan
mervekalkann nurbus1 17+5 de net hissetmiştim. 26 haftalık olduk hindistan cevizi büyüklüğünde uygulamaya göre 🥥
selcan34 nurbus1 cansukccc kaç haftalıksın keseyi kalp atışını felan duydunmu allah nazarlardan korusun inşallah
busepolatt nurbus1 bugün 37 haftalık olduk marul kadarız ilk gebelikte hareketini 16. Haftada hissettim bunda 14. Haftada sağlıkla gelsinler ☺️
mhtcee Tutis07 38 4üz. Birkaç haftaya azalır merak etme. Aşağıya doğru indikçe daha yumuşak hareketlere dönüyor