Elisa0110 hilal0100 bende yok kas ağrısı ama yanlış bilmiyorsam magnezyum veriyorlardı sende kullanıyor musun canım
HakanKemal Elisa0110 36+4 mide bulantilari mide yanması ve sıcak basması şuan midem çok kötü bulanıyor su içiyorum sürekli sudan dolayı midem bulanıyor şuan 🤦 bir an önce doğurmak istiyorum artık imdat diyesim var
Fatmanur_0416 Elisa0110 valla hamileyken hormonlardan dediler doğurdum halen aynı ayaklarım ya duvarda ya suyun altında bu aralar pek suya tutmak istemiyorum bakalım geçecek mi kalacak mı
parla94 hamileliğimin başından beri var. yıkamak değil de biraz serin suda bekletmek daha iyi oluyor ve soda iyi geliyor sanki. üst üste içtiğim günler bazen yanma olmuyor gibi
marlam Elisa0110 şimdi Yok canım şimdi var desem yalan olur alıştım ya eskiden böyleydi ya nasıl dayandın ben de bilmiyorum
Herseydenbiktim Elisa0110 Aşkım doğuma kadar böyle devam edebilir benim böyle olmuştu 🥹 Çok geçmiş olsun 💖
Elisa0110 Herseydenbiktim sağol tatlım.💞 Önceden bu kadar değil zaten doğum yaklaştıkça artmaya başladı ☹️