Gokturkmom_ Ben yıllardır doktor arıyorum ağustos ayında gebe olduğumu öğrenince İstanbul da özel duygu hastanesin de Yeşim hocayı çok kişi öneriyordu ona gittim ilkler de iyi hoşuma gitti normal yani ama o kadar çok bekliyorsunuz ki artık tüm gün oraya bağlı kalıyordum ki hala devam ediyorum maalesef istemeyerek de olsa çünkü bulamıyorum 13:35 da kayıt açdırdım 17.08 di içeri girdiğimde ve 10 dk sürüyor doğumu fln da yoktu araya çok kişi alıyor kontrol sonuç bilmem sprilal her şey o yüzden sıra 9.10kişi gözüküyor ama 15,20kişiyi buluyor ,37 haftalığım en son gittiğim de dile getirdim artık hocam kontrolleri de araya alıyorsunuz ama onlar da kısa sürmüyor benım ki daha kisa sürüyor diye yunuşak bir şekilde soyledım zoruna gitti e napalım dedi ben de dedim hani bi çözüm bulsanız saat verseniz kontol ve tahliller için örneğin 3den sonra diye bana tuhaf bakti yok o oyle olmuyor dedi ben de dedim hocam benim alanım değil ki size yardımcı olayım fikir olarak ama çözüm bulmalıyız insanlar 2.3 çoçuğuğla eşiyle geliyor mahvoluyoruz gerçekten neyse kapandı konu bir hafta sonra kontrol günüm geldi önüm de 11kişi vardı ve kontrol olduğu için araya alınmadım sinirlerim bozuldu 9dan 13:30 a kadar bekledim bi kontrol için düşünün muayene değildi Kİ muayene de 4,5saat sürüyor asistani çıktı ben soylenınce tam alıcaz dedı ama yok bence ona mesaj atıyorlar araya alıyor torpilli oluyorlar başka açıklaması yok , canım çok sıkıldı bu durumlardan tek tesellim 38e az kaldı kurtuluyorum o beklemekten :( tek memnun olduğum şey uygun olması ama devlette bile boyle sıra yok gerçekten ama devlet gibi de ilgisizlik yok hakkını yiyemem güleryüzlü asık suratlı değil bir çok iyi yanı var ama kötü tarafı tek bu birde ben sorduğumda hocam niye benim ki kısa sürüyor dediğim de senin riskli gebelik yok diyor ama dışarda oturanların hepsi mi riskli ?