Gokturkmom_ çalışıyorum, iş yerime yakınlığına göre seçmek zorunda kaldım ne yazık ki. yoksa gitmek istediğim hastane burası değildi. istanbul eğitim ve araştırma hastanesi’ne bağlı süleymaniye kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi’ne gidiyorum zeytinburnu’nda. hastane dökülüyor zaten. her tarafı tadilatta. içi iç karartıcı. moralim bozuluyo benim o hastaneye gittikçe öyle diyeyim, daha bu sabah gittim. açık konuşayım, doktorlarından da öyle çok memnun değilim. ekstra hiçbir bilgi vermiyorlar, seninle düzgün konuşmuyorlar. geçen hafta ikili test için sultangazi haseki eğitim araştırma’ya gittiğimde çok şaşırdım mesela. burası da devlet hastanesi, süleymaniye de dedim. hem de şansıma herhalde kontrolümü yapan doktor can bey’den ben çok memnun kaldım. 11. haftadayken cinsiyet tahmini bile yaptı. 2. kontrolde kaynanamı da aldı, gösterdi. ultrason aletleri tertemiz gösteriyo görüntüyü. süleymaniye’nin ultrasonları çamur gibi. haziran sonuna kadar süleymaniye’ye gitmek zorundayım. sonrasında kesinlikle değiştirmek istiyorum. artık sultangazi’den mi devam ederim yoksa başakşehir çam ve sakura’da mı bi şansımı denerim bilmiyorum. özel hastaneye kontrol amaçlı gitmeyi düşünmüyorum. allah korusun olumsuz bir durumda zaten devlettekiler de saptar. sadece sanırım detaylı usg için gideceğim gibi duruyo şimdilik (devlette hiç randevu göremedim çünkü). doğum için bir şey diyemiyorum. devlettekilerin tavırlarından çekiniyorum biraz açıkçası. bu noktada özele yönelebilirim. velhasıl, bende durumlar böyle :))