zgece anatured benim hala aynı yarın kontrolum var bekliyorum ilerlemiyor bazen çok iyiyim bazen böyle
fgormez anatured 38+3 olduk bekliyoruz😊mide bulantısı iştahsızlık oldu bugün enerji artışı yok,doğum belirtisi de yok
cglctl anatured bir gelişme yok pilates topuyla egzersiz yapıyorum doktorum gün aşırı birliktelik yaşayın demişti falan ona dermanımız olmuyor hergün bebişimde keyfi yerinde çıkmaya pek niyeti yok gibi 😅sende durumlar nasıl
ayseozdmrr anatured gece vajinada cok agrim oldu bacaklarima vuran bi agri yerimden zor kalktim ama suan iyi gibiyim bakalim ne ne zman gelcekler bebisler😃
lfkfkdk anatured hala beklemedeyim 38+3 oldu bugün duştayken iki parça halinde yine nişan benzeri bir şeyler geldi şimdi de ayakta duramıyorum 10 dkdır alta çok baskı var adım attıkça kitlenip kaldım resmen zor oturdum
nurozkara0607 Tam 38 deyim. Hiç belirti yok maalesef. Bekliyorum sabırsızlıkla. Bazen baskı oluyor ama o kadar
anatured htcbyrmblc ben de nişan da henüz gelmedi beklemedeyim sancı su nişan yok sadece bazen çok yakın hissediyorum sol kasık ağrısı bu kadar 🌸
anatured htcbyrmblc ben de nişan da henüz gelmedi beklemedeyim sancı su nişan yok sadece bazen çok yakın hissediyorum sol kasık ağrısı bu kadar 🌸