elif1203 38+3 2 cm açıklık var dedi bekliyoruz kasılma ve sertleşme var ama sancı yok bakalım pazartesi tekrar kontrolümuz var bacaklarımı açamıyorum hiç ağrıdan
mhtcee elif1203 sümüksü yapıda mı geldi. Benim akıntı çok oluyor ve hep nemli hissediyorum ama nişan daha farklıymış galiba. Sümüksü veya jel gibi diyorlar
mhtcee Bebiş kanala girmiş . Doktorum hatta kanalda ilerlediğini ve doğumun yakın olduğunu söyledi ama nişan su falan yok şuanlık. Beklemedeyiz
minnosss58 Kızlar bugün 2 3 kere sarımsı mukus gibi akıntım oldu 37+0 haftama girdim nst de sancım çıktı çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklık var denildi eve geldiğimden beri hafif kanlı akıntım devam ediyor bu nişan mı yoksa çatı muayenesinden sonra bu tür akıntı normal mi
P16 minnosss58 ayyyy aynı şeyleri yaşamışız. Çatı muayenesinden sonra normalmiş canım. Ne yaptın doğurdun mu? Ben bugün tam 38 oldum kontrolüm var bakalım ne diyecek
elif1203 @"mhtcee sümüksü ve böyle jel kıvamındaydi doktor eliyle muayne ederken geldi o söyledi nişan diye nst sadece bir kere ağrı çıktı ama sonrası gelmedi bugün de karnım sürekli sertleşiti belim ağrıyor bakalım devamı gelicek mi
ayseozdmrr 38+1 deyiz 2. Gebeligim ilkinde bu haftada dogurmustum bunda hicbi belirti yok kasiklarimda vajinada batma oluyo bazen bebis sertlesiyor ama nişan su falan gelmedi daha geceh hafta cati muayesi oldm aciklikta yok yürüyüş hurma ananas squat yapiyorum ara ara bakalım ne zaman gelcek eray bey😀
csadioglu anatured 38+2 kasılma ağrı yok ama bacaklarda ödem var ve aşırı bir ağrı acı hatta morarmaya başladı onun dışında doğum için herşeyi yapıyorum ama gelesi yok yerini sevdi sanırım son 12 gün
cglctl anatured 38+5 ne nişan ne su gelmesi var Salı günü 39 da kontrol var geceleri çok fazla kasılma yaşıyorum sadece dün gece adet sancısı gibi sancı çektim düzensizdi gün içinde normale döndü
anatured 38+6 yarın 39 olucaz nişan su sancı yok sadece bazen hareketlerini vajinaya yakın hissediyorum 🌸 bugün kapıları silcem, pilatese gidiyordum ama bu hafta gitmiycem. Squat yapıyorum evde ve hurma🌸 bekelemdeyiz
cizgilidefter anatured aynıyız ben de bekliyorum ama pek hareket yok sancı vs. Bugün biraz squat yapıp çabaladım ama yok 😅
lfkfkdk anatured hala beklemedeyim 38+3 oldu bugün duştayken iki parça halinde yine nişan benzeri bir şeyler geldi şimdi de ayakta duramıyorum 10 dkdır alta çok baskı var adım attıkça kitlenip kaldım resmen zor oturdum