anatured htcbyrmblc ben de nişan da henüz gelmedi beklemedeyim sancı su nişan yok sadece bazen çok yakın hissediyorum sol kasık ağrısı bu kadar 🌸
anatured htcbyrmblc ben de nişan da henüz gelmedi beklemedeyim sancı su nişan yok sadece bazen çok yakın hissediyorum sol kasık ağrısı bu kadar 🌸
elif1203 38+5 bugün biraz daha nişan geldi karnımda sertleşme var ama herhangi bir ağrı sancı yok geçen hafta 2 cm açıklık vardı yarın kontrol var bakalım nasıl olursa mide bulantısı ve aşağıda baskı hissi oluyor sadece
anatured elif1203 nişan ve açılma varsa çok az kalmış gibi sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim inşallah 🌸🙏🏻
cglctl anatured bir gelişme yok pilates topuyla egzersiz yapıyorum doktorum gün aşırı birliktelik yaşayın demişti falan ona dermanımız olmuyor hergün bebişimde keyfi yerinde çıkmaya pek niyeti yok gibi 😅sende durumlar nasıl
zgece anatured benim hala aynı yarın kontrolum var bekliyorum ilerlemiyor bazen çok iyiyim bazen böyle
ikinciyehamileyim Hepimize güzel doğumlar olsun benim de çarşamba günü sezeryanım olacak inşallah yine de insan öncesinde bir hareketlenme olur mu diye telaşla bekliyor en güzel zamanda alalım kucağımıza 🫠🥰
ayseozdmrr anatured gece vajinada cok agrim oldu bacaklarima vuran bi agri yerimden zor kalktim ama suan iyi gibiyim bakalim ne ne zman gelcekler bebisler😃
anatured ayseozdmrr dün ben de de aset sancısı gibi oldu 2 saat sonra uyuyabildim bugün dr ne diycek merak ediyorum 🌸
lala_666 anatured 38 olduk kasılmalar var ama valla yerinde rahat gibi😅 eşime her gün doğuruyorum diye haber veriyorum ama yok gelmiyo😅😅
lala_666 htcbyrmblc plates nasıl yapıyponuz bana da söyleyin lütfen Ben plates olarak ev işlerinde zorluyorum kendimi😅 halı yıkadım meselen duş alıyorum in çık in çık masanın üzerine toz alıyorum tək yok yav🤦🏻♀️😅😅😅
htcbyrmblc lala_666 pilates topum var YouTubedan videolar izleyip yapıyorum doğum koçları var aynı zaman kuzenim ebe o da gosteriyo yardımcı oluyo ama ne kadar faydası oluyodur bilemiyorum 38+4 ağrım bile yok sadece yürürken baskı var sürekli lavobadayim o kadar 😅