fatma102 rumeysa_ttkrky16 ay bizimde erken gelir diye diye 39 u bulduk..vakti zamaninda gelsin insallah 🪷
fatma102 ilkannelik1 benim 36. Ken 2900 tü sonrasından haberim yok kaç kg .devlete geçtim oda kendinden bir haber kilosuna bakmadı sadece suyuna pozisyonuna baktı nst baktı hep 🫢
fatma102 prenses99 maşallah ne güzel bir dogum bizede dua et bir avazda doguralimn🤲yaşı uzun olsun bebisin sağlıkla büyüsün canım benim 🫶💕
fatma102 cylnboran04 yaa son günler beklemek zor gerçekten 40 ları gorurmuyuz bilmem stres olduk iyicene martmi nisanmi balikmi koçum😅😅
1oglanannesi fatma102 maşaAllah sizde geldi gelecek 😂bende 36 haftayım sezeryen olucam gelecek hafta gün alıcam
srysmy fatma102 merve__12 ananas ne kadar tuketiyorsunuz acaba ve hurmayla birlikte aynı günlerde mi yiyorsunuz bı zarari yok sanırım
fatma102 srysmy hurmayı çok yedimde ananas pek yiyemiyorum 1-2 dilim anca yiyebiliyordum bazı günler yemiyordum ananasi🙌
merve__12 srysmy bi zararı var mı bilmiyorum inanın duymadım birlikte yiyorum özellikle doktorum acve hurması dedi
1oglanannesi fatma102 insaAllah canim sende sancilar filan oluyomu ? Bende çok oluyo karnim tas kesiliyo bacak aram agrıyo
1oglanannesi fatma102 ya bazen dayanilmaz oluyo diyirum galiba geliyo sonra geçiyo bide son iki haftadir çok haraketli masaAllah karnımı delip çıkacak gibi bazen 😂
yml03 1oglanannesi benimde öyle 39+6 yız ama son 1 haftadır o kadar hareketli ki özellikle kaşık bölgemde hareketleri şu andada vajinaya resmen acı veriyor