aysegulk07 atesvesu merhaba benim de şuan 36+1 bana 20 nisana 38+6 ya gün verdi doktorum size 38+1 E gün vermişler kendiniz mi istediniz
atesvesu aysegulk07 merhaba sizin ilk gebeliginiz mi o yüzden 38+6 ya gün vermiş olabilir benim üçüncü gebeliğim bu yüzden 15 nisana verdi çünkü sancılarım da var hafiften sancılarım geçmezse hemen gel dedi doktorum diğer iki bebeğimi de 38+6 da almıştı
yml03 1oglanannesi benimde öyle 39+6 yız ama son 1 haftadır o kadar hareketli ki özellikle kaşık bölgemde hareketleri şu andada vajinaya resmen acı veriyor
1oglanannesi yml03 evet benimda vajinama agrı veriyo asagı indi benimkisi 32 haftadan beri suyumda az az geliyo yataktayim 32 den beri erken olmasin diye
NurMcanan yml03 Herşeyimiz aynı sağlıkla gelsinler umarım Normal için bekliyoruz 💚 Normal sancı ile gelmezsw suni sancı mecbur açıklık varmıydı sizde
Gecekusu42 cansukzc bende 36+1 ilk gebelikmi acaba aynı haftada olduğum kişileri görmek mutlu ediyor beni aynı tarihlerde kavuşmalar yaşanacak sağlıkla kavuşuruz inşallah ☺️🌸
cansukzc Gecekusu42 evet ilk gebelik benim de Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın çok heyecanlıyım :))
onal7 fatma102 34+4 🌸 doktorum 38 + larda alırız dedi🥺🥺 valla randevulara git gel nst biandan son hazırlıklar kmdmf iyi olmaya çalışıyoruz diyelim şişen eller ve ağrıları saymassak iyiyiiz
aysegulk07 atesvesu evet benim ilk gebeliğim galiba bu yüzden 🥲 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🥰🥰
miran_veannesi fatma102 uygulamaya göre 3 gün kaldı bekliyoruz bakalım benden 15 gün sonra hamile kaldı bi arkadaşım bugün doğurdu
fatma102 miran_veannesi sağlıkla gelsin herkesin süreci farklı oluyor benimde etrafimdakiler doğurdu psikolojik baskıda var dogurmadinmi baskısı sitres yapıyorum ister istemez🙌
miran_veannesi fatma102 ya ama çok sıkıntılı sancılı bir süreçten geçiyoruz eşimle birlikte hani gelse artık evimize neşe gelse ah ahh🫠
merve__12 srysmy bi zararı var mı bilmiyorum inanın duymadım birlikte yiyorum özellikle doktorum acve hurması dedi
srysmy merve__12 çok teşekkürler yicem valla bende baska çarem yok son 2 gün yoksa sezaryen olcak benim 🫣 bugün doktor öyle dedi sancı var açılma yok tama yakın ananas var işe yarar inş.😅Allah’ım ne günlere kaldık 😂
cizgilidefter fatma102 38+2, akşamları ağrım oluyor özellikle bugün belden vuran bir ağrı var. Bebiş de kıpır kıpır durmuyor. Zor bir gece olacak gibi
fatma102 cizgilidefter benimde var şuan ağrım ama düzenli değil insallh duzenir duş falan aldim sıcak suyla bakalım 🙌
inciminci fatma102 bizim bugün suyumuz geldi acil sezeryana alındık bebeğim küvezde dua edin ne olur 🙏
miran_veannesi inciminci Rabbim şafii ismi hürmetine şifa versin inşallah tez vakitte kavuşun meleğinizle🫂🙏🏻🤲🏻
fatma102 miran_veannesi evet ağrı bu gün bendede varda hayırlısı bakalım inşallah düzene girer artık 39+6 olduk 🫢🫢 sağlıkla Alalim bebislerimizi insallah burda tüm anneler bir dua zinciri olusturuyoruz farkında olmadan tüm dualarımız kabul olması dileğiyle 💖💖