fatma102 powerpuffgirlss sağlıkla gelsin bebiş günü belli olunca daha iyi sanki 🙌 beklemek stres yapıyor şu happy mom la zaman geçiyorum resmen 😅💞
melisa1908 powerpuffgirlss ayy canım hayırlısıyla doğum yaparız inşallah hepimiz bende 15 16 Nisan gibi bebeğimi kucağıma alacağım inşallah 🙏🏻 💖
srysmy fatma102 merve__12 ananas ne kadar tuketiyorsunuz acaba ve hurmayla birlikte aynı günlerde mi yiyorsunuz bı zarari yok sanırım
Merich 37+1 her şey durağan şimdilik, doktorum yürüyüş falan yapabilirsin dedi ama hurma ananas sormamıştım sizce başlayayım mı yemeye
cansukzc Merich ben 36+1im bugün.doktorum 36 hafta itibariyle ananas ve hurma yemeye başlamamı söyledi.siz yine de sorun da kendi doktorunuza ona göre başlayın isterseniz :)
Gecekusu42 cansukzc bende 36+1 ilk gebelikmi acaba aynı haftada olduğum kişileri görmek mutlu ediyor beni aynı tarihlerde kavuşmalar yaşanacak sağlıkla kavuşuruz inşallah ☺️🌸
rumeysa_ttkrky16 Bizde 33+4 üz sanırım Nisan sonu 2. Oğlum 35. Haftada geldi buda öyle gelirse hazirligim yok daha 😂🎀 3. Gebeliğim
fatma102 rumeysa_ttkrky16 ay bizimde erken gelir diye diye 39 u bulduk..vakti zamaninda gelsin insallah 🪷
aysegulk07 atesvesu merhaba benim de şuan 36+1 bana 20 nisana 38+6 ya gün verdi doktorum size 38+1 E gün vermişler kendiniz mi istediniz
ilkannelik1 fatma102 son 10 gün heyecan korku bir arada kilosu usg ye göre öndeymiş normal denemek istemiyorum ama doktor deneyelim diyor sizin kaç kilo minik ☺️
fatma102 ilkannelik1 benim 36. Ken 2900 tü sonrasından haberim yok kaç kg .devlete geçtim oda kendinden bir haber kilosuna bakmadı sadece suyuna pozisyonuna baktı nst baktı hep 🫢
prenses99 fatma102 dün doğdu benim bebiş 38+ 2 kendi sancımla 1 saatte Allah herkesin yardımcısı olsun bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin herkese 🙏🙏
fatma102 prenses99 maşallah ne güzel bir dogum bizede dua et bir avazda doguralimn🤲yaşı uzun olsun bebisin sağlıkla büyüsün canım benim 🫶💕