Ozlemmm3535 busrax_ bende inositol, D vitamini, demir takviyesi, magnezyum kullanıyorum hamile kalmak için özellikle demir çok önemliymiş düşüklüğü tutunmayı engelliyormuş
cansukccc busrax_ bence büyük etken strest yani bunu gönül rahatlığıyla söylerim kilo vitamin hepsi yalan 47 kiloyum o kadar zayıfm ki anlatamam yani emin olun olucaksa zamanını bekliyordur
Allahneverdiysee busrax_ hadi ya benim d vitamini yerlerde 4 değerim acaba o mu etkiliyor 10 aydır deniyorum olmuyor
Ozlemmm3535 busrax_ iki aydır kullanıyorum henüz bir faydasını görmedim ama erken sanırım daha üç aydan sonra belli ediyormuş kendini sadece geçen ay reglim ağrısız geçti normalde çok ağrım olur
glsmm_ busrax_ inofolic combi kullandım kutu bitmeden hamile kaldığımı öğrendim çok şükür kesinlikle tavsiye ederim
Hellgirls busrax_ busrax_ regl bittikten sonra yumurtlamaya kadar gün aşırı hint yapı ile kasık bölgeme masaj yapmıştım o ay hamile kaldımm
Sinerjik Hellgirls aaa evet ben de çörek otu yağı ile masaj yapmıştım rahmi isitirmis. Kasiklarima yapmıştım ben de o ay hamile kaldim @busrax_ deneyebilirsin canım gece yatmadan adet bittikten sonra