elifgck birumut_ Sabah ilk idrarla yaptım böyle yani banada hem var gibi geliyor hem yok gibi kaset testte direkt bakınca daha belli gibi ama emin olamıyorum. Yarın kadın doğum randevum var bugün gecikme 3. Gün yarın varsa yoksa belli olur heralde artık
birumut_ Meral_63 verdim de bende sakin kalamıyorum asm 200 falan çıkarsa gebelik bekleme dedi dkmdmdmd moraller sıfır biz 500 ile 1000 arası bakıyoruz dedi
elifgck birumut_ ay canım ben kızımı 17 ile öğrenmiştim biç ciddiye alma sen 5in üstüyse iki gün sonra bi dah ver
hayalperi birumut_ Aa ne kadar saçma öyle şey mi olurmuş bende ve bir çok anne de çok düşük değerle öğrendik önemli olan sağlıklı ilerlemesi bazı doktorlar moral bozmak dışında bir işe yaramıyorlar ya
elifgck birumut_ ben de bi görüyorum bi görmüyorum psikolojim bozuldu artık🫣 yarın doktor vakti artık bakalım belli olur orada
elifgck bebegimle_ben canım valla bende pek göremiyorum eşim görüyorum diyor 😂 gecikme 3. Gün yarın doktora gidicem bi bugünde sabah bunları yaptım yok gibi sanki yine
bebegimle_ben elifgck sen ne yaptin cakim souc ne insallah guzel haberlerle gelirsin gruba dahil olursun😉😍
elifgck bebegimle_ben ay evde kayınvalidem vardı o anlar falan diye tuvaletten çıkıp çekemedim🫣 bugün eve gidince sabredemezsem bir tane daha yaparım belki yaprsam atarım yine 😅 test yapa yapa bi hal olduk