birumut_ melike__41 attım çiçeğim bak testlerin hiç biri ilk idrarla değil bide sıvı alımına dikkat etmedim yani kesin sonuç kan sonucu olur
elifgck birumut_ Sabah ilk idrarla yaptım böyle yani banada hem var gibi geliyor hem yok gibi kaset testte direkt bakınca daha belli gibi ama emin olamıyorum. Yarın kadın doğum randevum var bugün gecikme 3. Gün yarın varsa yoksa belli olur heralde artık
birumut_ Kızlar sabahı bekleyemedim kdmdmfmfn baksanıza seyrelmiş idrarla bile koyulaşmış yalancı pozitif değildir inş bu kadar erken koyulaşması saçma geldi
trp birumut_ bence yalancı değil kimyasal mı diye düşünüp kendini strese sokma inşallah bu sefer oldu Allah’ın izniyle
Meral_63 birumut_ bu yalancı testler niye var ya 🥲 dün yaptım silik cumartesi günü yaptığım yine silikti bu sefer yalancı mi diye düşünüyorum cuma günü gelsede kan versem
Mahbuss birumut_ canım vardı ama durdukça iyice kayboldu gibi ya sonra tekrar yaptım onda bişey çıkmadı of ya 😔
birumut_ Meral_63 verdim de bende sakin kalamıyorum asm 200 falan çıkarsa gebelik bekleme dedi dkmdmdmd moraller sıfır biz 500 ile 1000 arası bakıyoruz dedi