birumut_ melike__41 yok aşkım sordum hatta dedim internet üzerinden barkodla erken öğreniliyormuş yok dedi öğlen çıkar senin ki
birumut_ Cimcime30 çıkmış aşkım gene sınırda 50 çıkmış :( ocakta Dpo 13 de 40 çıkmıştı şimdi Dpo 10 da 50 çıkmış sevinemiyorum korkudan
trp birumut_ korkma ya hepsi aynı olacak diye bir kaide yok sakin kalmaya çalış Allah nasip ettiyse çok düşük bir değerle bile tutunur sürece güven
melike__41 birumut_ hiç stres yapma sakın benimde 2 kimyasal gebeliğim olmuştu şimdi bu gebeliğimi değer 7 ken öğrendim çok şükür 18 haftalık olduk değerin kaç çıktığı değil önemli olan güzel yükselmesi inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın
birumut_ melike__41 inşallah ya güzel haberlerle devam eder yarın gene vereceğim 100 130 üstü falan artsa rahatlayacağım valla
Kubra381 birumut_ hayırlı olsun canım aklına kötü şeyler getirme inşallah sağlıkla ilerler evladını kucağına alırsın 🤲🏻💗
birumut_ Kubra381 inşallah Allahım çok amin 2 kimyasal geçirdim 6 7 gün sevinebildim sadece bunda bir ömür sevineyim çok amin
isimsizuyemi birumut_ ben 34 deger ıle ogrendım saglıklı artıs oluyormu onu takıp etmen önemli canım adet gecikmesı olmadıysa bu degerde ogrenmen normal canım